Мапа порталу

Конкурсна комісія прийняла рішення рекомендувати меру призначити на посаду начальника міського управління охорони здоров'я Ірину Шамрай

Ірина Шамрай стала переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради. Про це стало відомо у понеділок, 24 квітня, під час засідання конкурсної комісії.

- На підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту, який відбувся 30.03.2017, з урахуванням результатів співбесіди з кандидатами, яка пройшла 21.04.2017, конкурсна комісія прийняла рішення рекомендувати міському голові Сєнкевичу Олександру Федоровичу призначити на посаду начальника управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради Шамрай Ірину Валентинівну як таку, що успішно склала іспити і пройшла співбесіду, а також зарахувати до кадрового резерву на посаду начальника управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради Фаюка Віктора Володимировича, - віце-мер Юрій Степанець зачитав протокол засідання конкурсної комісії.

Як зазначив Юрій Степанець, таке рішення конкурсна комісія ухвалила одноголосно: «За» - 7, «Проти» - 0.

- Я сподіваюся, що Ви виявите себе на посаді начальника управління охорони здоров'я! Удачі Вам і успіхів! - Юрій Степанець звернувся до Ірини Шамрай.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: