Мапа порталу

Департамент економічного розвитку. Про розробку проекту змін

На виконання доручення Миколаївського міського голови Сєнкевича О.Ф. від 11.04.2017 № 4173/02.02.01-03/14/17 та з метою удосконалення процедури пайової участі замовників у розвитку інженерної та соціальної інфраструктури міста, відповідно до плану громадської ради з питань нерухомості, покращання інвестиційного клімату на території міста Миколаєва планується створення робочої групи.

Мета діяльності робочої групи – розробка проекту змін до рішення Миколаївської міської ради від 25.08.2011 № 8\22 «Про затвердження Порядку пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Миколаєва».

До складу робочої групи запрошені представники Державної регуляторної служби України, депутати Миколаївської міської ради, представники відповідних відділів та управлінь Миколаївської міської ради, представники громадських рад та відповідних галузей бізнесу.

У разі зацікавленості щодо прийняття участі у складі робочої групи звертатись до департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради (тел.37-07-18, e-mail: [email protected]) до 21.04.2017 року.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: