Мапа порталу

Департамент економічного розвитку. Про розробку положення

На виконання дорученя Миколаївського міського голови Сєнкевича О.Ф. від 11.04.2017 №4172/02.02.01-03/14/17 та з метою розробки та затвердження процедури передачі у комунальну власність територіальної громади міста Миколаєва об’єктів інженерної та соціальної інфраструктури, відповідно до плану громадської ради з питань нерухомості, покращання інвестиційного клімату на території міста планується створення робочої групи.

Мета діяльності робочої групи – розробка положення про порядок купівлі, будівництва та прийому – передачі у комунальну власність міста Миколаєва об’єктів житлового фонду, житлово-комунального господарства, інженерної інфраструктури, соціально-культурного призначення, малих архітектурних форм та зелених насаджень.

До складу робочої групи запрошені представники Державної регуляторної служби України, депутати Миколаївської міської ради, представники відповідних відділів та управлінь Миколаївської міської ради, представники громадських рад та відповідних галузей бізнесу.

У разі зацікавленості щодо прийняття участі у складі робочої групи звертатись до департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради (тел.37-07-18, e-mail: [email protected]) до 21.04.2017 року.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: