Мапа порталу

«Ми вітаємо те, що конструкції, які належать ТОВ «Україночка», були самостійно демонтовані власником», - Андрій Єрмолаєв

Директор департаменту фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради Андрій Єрмолаєв заявив, що у випадку з конструкціями ТОВ «Україночка» власник не надав дозвільних документів, тому вони незаконні.

- У питанні «Україночки», мова взагалі не йде про зовнішній вигляд цих конструкцій, мова йде про те, що будь-які конструкції, будь вони тимчасові або капітальні, повинні встановлюватися при наявності дозвільних документів. Дозвільних документів директор «Україночки» нам не показав, але при цьому почав заявляти про те, що до нього упереджено ставляться. Ми вітаємо те, що дані конструкції були самостійно демонтовані власником. І нагадуємо всім підприємцям, що є певний порядок установки конструкцій. Звичайно ж, ми хочемо, щоб свідомі підприємці дотримувались цього порядку і показували іншим приклад, - сказав Андрій Єрмолаєв.

Також він зазначив, що у міської влади немає ніякого конфлікту ні з директором «Україночки», ні самим підприємством, ні з суборендатором.

- Я не знаю, про яких людей в масках заявляв директор підприємства. Міська влада не працює ні в масках, ні в балаклавах, - зазначив директор департаменту фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міськради.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: