Мапа порталу

У Миколаєві відбулося засідання клубу фронтових друзів «Переможці»

 У понеділок, 27 березня, в Обласному палаці культури відбулося урочисте засідання клубу фронтових друзів «Переможці», присвячене 73-й річниці визволення Миколаєва від фашистських загарбників. У святі взяли участь перший віце-мер Андрій Дадівєрін, перший заступник голови обласної державної адміністрації В'ячеслав Бонь, глава облради Вікторія Москаленко. Почесним гостем заходу став визволитель міста Миколаєва Іванець Дмитро Пилипович.

- 73 роки тому в похмурий весняний день наше місто Миколаїв було звільнено від фашистських загарбників. Також сьогодні ми святкуємо 70-річчя з дня створення клубу фронтових друзів «Переможці». А 30 років тому в Миколаєві були створені районні та міська ветеранські організації, які об'єднують близько 85 тисяч ветеранів війни і праці. Я вітаю всіх з цими святами. Бажаю міцного здоров'я на довгі роки, невичерпної енергії, щастя і благополуччя, - сказав Андрій Дадівєрін.

Перший заступник міського голови вручив ветеранам Почесні грамоти міського голови та міської ради.

Із 73-ю річницею визволення Миколаєва від фашистських загарбників присутніх також привітали В'ячеслав Бонь та Вікторія Москаленко.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/270317_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: