Мапа порталу

Мерія відкриє гарячу лінію для повідомлень про факти корупції

Мерія планує відкрити гарячу лінію, по якій можна буде повідомляти про факти корупції. Про це в ефірі телеканалу «Миколаїв» розповів директор міського департаменту фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв.

- Що стосується корупції, то відповідно до законодавства, повинна бути гаряча лінія. Її буде відкрито, буде телефон, за яким громадяни зможуть звернутися, - сказав Андрій Єрмолаєв.

Як зазначив віце-мер Юрій Степанець, планується, що така гаряча лінія буде працювати цілодобово.

Крім того, про факти корупції можна буде повідомити, написавши листа на ім'я міського голови, і звернувшись до директора департаменту фінансового контролю, нагляду та протидії корупції через соціальні мережі.

Також новостворений департамент буде черпати інформацію про корупційні діяння із ЗМІ.

 - У нашому положенні написано, що ми повинні, у тому числі, реагувати на публікації у засобах масової інформації. Навіть якщо ніхто не повідомить, але буде якась публікація про корупцію, як тільки наберемо штат, ми реагуватиме і на такі публікації, - підкреслив Андрій Єрмолаєв.

Отримавши інформацію про корупцію, департамент фінансового контролю, нагляду та протидії корупції повинен розпочати відповідну перевірку.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: