Мапа порталу

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Миколаєва розглянула стан підготовки місць відпочинку та пляжів Миколаєва до купального сезону 2017 року

У четвер, 23 березня, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Миколаєва, у якому взяв участь перший заступник міського голови Андрій Дадівєрін.

Члени комісії розглянули питання підготовки місць відпочинку та пляжів до початку купального сезону 2017 року, обговорили заходи щодо попередження загибелі людей на воді.

Департамент житлово-комунального господарства міської ради, адміністрації районів міста та підприємства Миколаєва надали перелік місць відпочинку та занять водними видами спорту, пляжів для затвердження рішенням виконкому міської ради.

У Центральному районі це пляж "Стрілка" та зони відпочинку "Прибій", КДЮСШ "Комунарівець", СДЮСШОР з веслування академічного, Школа вищої спортивної майстерності, Клуб юних моряків з флотилією "КЮМ", човнова станція "Локомотив".

У Корабельному районі - пляж "Чайка", зони відпочинку "Маяк", дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс (ДЮСОК).

У Заводському районі - зони відпочинку "Обласний яхт-клуб", узбережжя мкрн. Намив.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради направило листи керівникам місць відпочинку на воді та пляжів щодо підготовки їх до літнього періоду.

Заступник голови адміністрації Центрального району Володимир Власенко підняв проблемне питання стосовно боротьби з малярійним комаром, що водиться поблизу пляжу "Стрілка".

Начальник управління з питань НС та ЦЗН Олександр Герасіменя звернувся з проханням надати допомогу до командира Миколаївського воєнізованого гірничорятувального (аварійно-рятувального) загону Державної служби України з надзвичайних ситуацій Юрія Островського. КП "Миколаївська ритуальна служба", на балансі якого знаходиться пляж "Стрілка", забезпечить препарат для знищення збудника небезпечної хвороби, а фахівці рятувального загону проведуть відповідні заходи.

- Слід також залучити фахівців санітарно-епідеміологічної станції, щоб проконтролювати аби всі роботи були виконані у короткочасний період виплоду малярійних комарів, - додав Олександр Герасіменя.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/News/malyarkomar)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: