Мапа порталу

Служба у справах дітей Заводського району запрошує на роботу

Тиждень, що минув (з 13.03 по 17.03), був доволі насиченим для служби у справах дітей адміністрації Заводського району.

Понеділок розпочався проведенням  профілактичного  рейду на території  мікрорайону Ліски. Під час рейду відвідали 5 родин, які опинились у складних життєвих обставинах. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду направлено листи до зацікавлених сторін щодо надання допомоги родинам.

У ході рейду виявлено дитину, що проживала з родичами без батьків, протягом тижня вдалось знайти координати батька та повідомити йому про проблеми дитини.

Традиційною в діяльності  служби є профілактична робота з дітьми та їх батьками щодо недопущення протиправної поведінки, безпідставного пропуску занять в школах.  У рамках цієї роботи було з’ясовано причини відсутності дитини на уроках, про що до управління освіти подано відповідну інформацію.

Середа, за графіком,  день прийому громадян. Цього тижня надані консультації понад 20 жителям району з питань захисту житлових прав дітей, надання дозволу органу опіки на вчинення правочинів від імені дітей, щодо участі батьків у вихованні та утриманні дітей, визначення місця проживання з одним із батьків.

Участь у судових засіданнях – невід’ємна частина  у роботі служби,  протягом тижня спеціалісти взяли участь в 10 судових засіданнях.

У межах профілактичної роботи з дітьми, що перебувають на обліку служби,  одну дитину, яка опинилась у складних життєвих обставинах,  влаштовано до центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Ініційовано позбавлення батьків батьківських прав.

Позитивним  моментом у роботі цього тижня було те, що інформація служби про дітей-сиріт, що потребують влаштування в родини, не залишилась непоміченою. Відгукнулись небайдужі люди, які виявили бажання стати новими батьками дітям.

Крім того, до чергового засідання виконкому службою підготовлено 6 проектів рішень, а до комісії з питань захисту прав дітей – 7 питань щодо соціального захисту дітей.

Якщо Вас зацікавила робота районної служби у справах дітей, Ви небайдужі до дитячих доль, то маєте можливість долучитись до нашої роботи, оскільки в службі у справах дітей адміністрації Заводського району є вакантні посади спеціалістів.

За довідками звертайтесь: вул. Погранична, 9,  тел. 36- 82- 97.

Адміністрація Заводського району


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: