Мапа порталу

Для депутатів міської ради провели лікнеп

Багато нового про форми, методи та інструменти роботи депутата місцевої ради, а також про його роль у підготовці та проведенні пленарних засідань ради змогли сьогодні, 12 червня, дізнатися депутати Миколаївської міської ради.

Лікнеп для міських народних обранців провели викладачі Міжнародного республіканського інституту (м. Київ) - депутат Черкаської обласної ради 4 скликання Любов Майборода та експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай. Програма семінару зацікавила не лише депутатів міської ради, а й працівників виконкому, апарату ради. Практичні знання, якими ділилися оратори, стосувалися такого актуального питання, як наповнення місцевих бюджетів. Одним з основних джерел його наповнення, на думку експертів, є комунальна власність.

Олександр Солонтай відкрив завісу в темі роботи з виборцями та громадськістю. Експерт наполягав на тому, що робота з громадою - фундамент наступних виборів, а серед основних форм роботи з виборцями залишаються громадські слухання, які в Миколаєві ніяк не узаконять, співпраця і розвиток органів самоорганізації населення, реалізація місцевих ініціатив.

Будемо сподіватися, що знання, отримані на семінарі, підвищать ефективність роботи депутатів міської ради.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/70)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: