Мапа порталу

У кількох ЦПМСД міста та дитячій поліклініці №4 підбили підсумки роботи за 2016 рік

19 січня в ЦПМСД №7 та ЦПМСД №3 пройшли наради, у ході яких підбито підсумки діяльності лікувально-профілактичних закладів міста за 2016 рік. 

У комунальному закладі  Миколаївської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги №7» були  присутні  працівники, також у заході взяв участь заступник  начальника управління охорони здоров’я Миколаївської  міської ради Фаюк В.В., головний  лікар Вітовської центральної районної лікарні Богатий Ю.О.

У доповіді головного лікаря центру Власової О.М. «Про підсумки роботи КЗ «ЦПМСД №7» за 2016 рік та завдання на 2017 рік» та виступаючих: заступника головного лікаря з ЕТН Ніколаєвої О.О., завідуючої сімейною амбулаторією  №4 Уржумової Л.Д. висвітлені питання роботи медичних працівників, направлені на покращення якості надання медичної допомоги населенню Корабельного району міста Миколаєва.

Особливу увагу на нараді приділили питанням раннього виявлення передпухлинної патології, онкологічних захворювань та туберкульозу, додатковим заходам щодо обстеження та оздоровлення групи хворих, які знаходяться на диспансерному обліку у лікарів сімейних амбулаторій, заходам ранньої профілактики ускладнень вагітності, ефективного спостереження за дітьми першого року життя, заходам щодо профілактики первинної інвалідності серед дитячого населення району.

Цього ж дня за участю заступника начальника управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Фаюка В.В. відбулася підсумкова медична нарада в комунальному закладі Миколаївської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги №3».

На нараді були розглянуті питання захворюваності серед працездатного населення та заходи, направлені на її зниження, щорічне медичне обстеження інвалідів війни та учасників бойових дій, покращення якості онкологічних оглядів, диспансерного нагляду за хворими.

Також  19  січня 2017 року пройшли підсумкові медичні наради у комунальному закладі Миколаївської міської ради  «Центр первинної медико-санітарної допомоги №5»  та Миколаївській міській дитячій поліклініці №4.

IMAGE FOLDER (/files/News/cpsmd)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: