Мапа порталу

Державна інспекція з енергетичного нагляду

за режимами споживання електричної і теплової енергії у Миколаївській області розташована за адресою: м. Миколаїв, вул. Декабристів, 1-А/5, 5 поверх.

Години роботи з 8-00 до 17-00, перерва з 12-00 до 13-00. конт.тел. 37-68-19. Начальник інспекції - Галат Едуард Олександрович, графік прийому громадя: кожна середа з 14:00 до 16:00.

Заступник начальника інспекції - Шедов Сергій Євгенович, графік прийому громадян: кожен вівторок з 14:00 до 16:00.

Також доводимо до відома суб'єктів електроенергетики, суб'єктів відносин у сфері теплопостачання і споживачів електричної енергії, що з метою розгляду та вирішення спірних питань, розв'язання конфліктних ситуацій, надання роз'яснень з питань, які виникають у споживачів при виконанні вимог договорів про постачання електроенергії, чинних нормативно-правових актів та нормативно-технічних документів, що діють в електроенергетиці, інспекція Держенергонагляду у Миколаївській області разом з фахівцями представництва ТП НКРЕ КП проводять прийом в Інформаційно- консультаційному центрі по роботі зі споживачами електричної енергії ПАТ "Миколаївобленерго", який розташований за адресою: м.Миколаїв, вул. Погранична, 94-А, тел. 53-95-18.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: