Мапа порталу

Олександр Сєнкевич оцінив роботу міських комунальних служб з ліквідації наслідків негоди

Мер Олександр Сєнкевич оцінив роботу міських комунальних служб з ліквідації наслідків негоди на четвірку з плюсом, зазначивши, що він регулярно в ці дні об'їжджав місто. Про це міський голова повідомив сьогодні, 10 січня, у ході апаратної наради в мерії.

- Я задоволений роботою всіх комунальних служб, голів адміністрацій районів, навіть ті керівники, які перебували на лікарняному, в телефонному режимі контролювали ситуацію. Вважаю, що в подальшому нам необхідно купувати універсальну техніку, яку можна задіяти і влітку, і взимку. Добре себе показали в роботі великі трактори, придбані містом в 2016 році. Будемо їх доповнювати навісним обладнанням, щоб вони теж були багатофункціональними, - підкреслив міський голова. - Крім того, місту не вистачає техніки для прибирання тротуарів. Маршрути вже відкатані, ми їх в поточному році ще підкоригуємо. Хочу подякувати всім за роботу по ліквідації наслідків снігопаду.

Робота з прибирання снігу триватиме. Директор департаменту житлово-комунального господарства Андрій Палько інформував, що великі кучугури, які нагребли при очищенні доріг, планують вивозити:

- Такі є, наприклад, на вул. Пушкінській та вул. Московській. Також ми попросили поліцію, щоб вони повідомляли про проблемні місця, де снігові замети заважають огляду водіїв.

Всі голови районів прозвітували про виконану роботу, відзначивши, що серед слабких місць - очищення тротуарів та внутрішньоквартальних проїздів, оскільки техніки для цього не вистачає.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: