Мапа порталу

Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради оголошує конкурс проектів та заходів, розроблених громадськими організаціями та інститутами громадського суспільства

Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради оголошує конкурс проектів та заходів, розроблених громадськими організаціями та інститутами громадського суспільства, які направлені на виконання розділів 2,3,6,7,8,10 Переліку завдань і заходів Програми «Молодь» на 2016-2018 роки, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету.

Термін реалізації заходів з 20.02.2017 до 15.05.2017.

Проведення Конкурсу передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами та доповненнями), а також Положенням «Про проведення в м. Миколаєві конкурсу з визначення проектів та заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з міського бюджету» затверджене рішенням виконкому міської ради від 28 лютого 2014 року № 199 (зі змінами).

Конкурс проводиться у рамках програми «Молодь» на 2016-2018 роки затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 05.04.2016 № 4/12 (зі змінами) з метою реалізації державної політики в частині надання підтримки громадським організаціям та інститутами громадянського суспільства у 2017 році для реалізації програм, спрямованих на соціальне становлення та розвиток молоді.

Початок прийому проектних пропозицій – 03.01.2017 р.

Остаточний термін прийому проектних пропозицій – 03.02.2017 р. до 14:00.

Для участі у Конкурсі громадськими організаціями та інститутами громадського суспільства необхідно подати в зазначений період часу повністю заповнену аплікаційну форму проектної пропозиції з усіма додатками
З переліком документів можна ознайомитись тут:

ЗАЯВА

ОПИС ЗАХОДУ

ПОРЯДОК ПОДАННЯ

Проектні пропозиції, подані пізніше кінцевого терміну або не в повному обсязі, розглядатися не будуть.

Пріоритет буде надаватись тим проектам та заходам, які направлені на виконання вищезазначених розділів Переліку завдань та заходів Програми «Молодь» на 2016-2018 роки та тим проектам та заходам, які будуть проводитися у віддалених районах міста.

Заповнені заявки для участі в конкурсі необхідно подавати в письмовому та електронному вигляді до відділу молодіжної політики та роботи з громадськими організаціями управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаїв, вул. Інженерна, 1, каб. №102 тел: 37 56 80 (e-mail:  [email protected]).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: