Мапа порталу

У Корабельному районі розпочав роботу тренінговий клуб для молоді

В рамках проекту «Паритет жінок і чоловіків – підвищення конкуренції» 9 грудня розпочав свою роботу тренінговий клуб для молоді на базі бібліотеки-філіалу № 18 Центральної бібліотеки для дорослих Корабельного району.

Даний проект реалізовує «Миколаївська обласна дитяча спілка дружин юних пожежних рятувальників – Блискавка» спільно з управлінням у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради.

Більше 50 школярів та студентів взяли участь у першому тренінгу, темою якого була «Реалізація власного потенціалу на державній службі».

Спікерами стали діячі, які досягли успіху у соціальній діяльності, серед яких: директор КП «ЕЛУ Автодоріг», депутат міської ради Наталія Горбенко, отаман козацької громади Корабельного району Альберт Панченко та начальник управління у справах дітей сім’ї і молоді міської ради Олег Соколик.

Організаторами планується проведення низки тренінгів, які допоможуть активній молоді, а це насамперед школярі та студенти, вступити в діалог з успішними людьми в різних сферах діяльності. По закінченню даного тренінгу групи, які утворяться у ході навчання, мають написати проекти для покращення життя мешканців Корабельного району та Миколаєва в цілому.

Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/News/trenin)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: