Мапа порталу

Виконком міськради поповнив статутний капітал МКП «Миколаївводоканал» на 10 млн.грн., необхідних для погашення боргів перед ОКП «Миколаївтеплоенерго»

 Сьогодні, 9 грудня, члени виконкому міської ради ухвалили рішення перерозподілити видатки департаменту ЖКГ, заплановані на 2016 рік. Зокрема, 10 млн. грн. виділили для поповнення статутного капіталу МКП «Миколаївводоканал». За словами мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, ці гроші будуть використані для погашення боргів перед ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Майже усі ці гроші «Миколаївоблтеплоенерго» направить на виплату зарплати.

Доповідаючи з цього питання, директор департаменту житлово-комунального господарства Андрій Палько розповів:

- Враховуючи економію коштів за певними статтями і необхідність виконання інших робіт за іншими статтями, виноситься пропозиція зменшити видатки за загальним фондом на 3,8 млн. грн. за такими статтями: 2 млн. грн. - зимове утримання доріг, 300 тис. грн. - придбання матеріалів, обладнання, інвентарю, спецтехніки для благоустрою міста, 1,5 млн. грн. - забезпечення утримання у належно технічному стані об'єктів вулично-дорожньої мережі. За рахунок цього пропонується збільшити на 3,6 млн.грн. витрати на поточний ремонт житлового фонду та на 200 тис.грн. витрати на придбання матеріалу, обладнання, інвентарю. Також пропонується перерозподілити видатки спеціального фонду бюджету в сумі 10 млн. 60 тис. грн., з них 60 тис. грн. - це благоустрій міста, 10 млн. грн. - за рахунок витрат на проведення робіт, пов'язаних з будівництвом, реконструкцією та ремонтом доріг. За рахунок цього збільшити на 60 тис. грн. витрати на придбання електричного обладнання для ремонту гуртожитків, а також 10 млн. грн. для поповнення статутного капіталу МКП «Миколаївводоканал».

IMAGE FOLDER (/files/News/091216_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: