Мапа порталу

На Миколаїв насувається негода

За даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, 2 грудня у зв’язку з переміщенням циклону з північного заходу на територію м. Миколаєва, очікується погіршення погодних умов: мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу.На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря протягом доби близько 0°.

3 грудня опади та явища поступово послабшають. Вночі утвориться сніговий покрив, на дорогах ожеледиця. Зниження температури вночі до 2-8° морозу, вдень до 3° морозу - 3° тепла.

2-3 грудня пориви вітру 15-22 м/с.

Починаючи з 4 грудня, встановиться холодна, переважно без опадів погода.

ВАЖЛИВО! Користування автомобілем під час снігопаду або ожеледі потребує особливих навичків та пов’язане із додатковим ризиком.

Під час сильного снігопаду та утворення ожеледиці намагайтесь не використовувати особистий автотранспорт без нагальної потреби.

Не залишайте авто на ніч на узбіччі — це унеможливлює якісне очищення комунальними службами доріг від снігу та ожеледі.

Пам’ятайте, для пересування під час ожеледиці слід користуватися взуттям із підошвою з мікропористої чи іншої м’якої основи та без високих підборів. Намагайтесь обмежити пересування по місту під час ожеледиці без крайньої необхідності.

Якщо ви все ж таки впали та через деякий час відчули біль у голові або в суглобах, нудоту, або якщо утворилися пухлини, слід невідкладно звернутися до лікаря в травмпункт.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення

Миколаївської міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: