Мапа порталу

Місто допоможе Миколаївській ТЕЦ впоратися з аваріями на тепломережах

Сьогодні члени виконкому міської ради прийняли рішення виділити з матеріального резерву паливно-мастильні матеріали для одного з головних теплопостачальних підприємств міста - ПАТ «Миколаївська ТЕЦ», яке знаходиться у державній власності.

Як зазначив Олександр Герасіменя, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, така допомога потрібна підприємству для своєчасного проведення ремонтних робіт на ЦТП, теплових мережах і недопущення зриву графіку підготовки міського господарства до опалювального періоду.

Олександр Герасіменя, зокрема, сказав:

- Шановні члени виконкому міськради! На ваш розгляд виноситься питання про виділення матеріалів з матеріального резерву міста Миколаєва для забезпечення своєчасного проведення ремонтних робіт на ЦТП, теплових мережах ПАТ «Миколаївська ТЕЦ». На засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки 23 вересня розглянули це питання і рекомендували виділити на умовах повернення паливно-мастильні матеріали для Миколаївської ТЕЦ в обсязі 1 тонни дизельного палива і 1 тонни бензину А-92.

Олександр Анатолійович зазначив, що Миколаївська ТЕЦ видані матеріали повинна повернути до 20 грудня цього року.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/261016_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: