Мапа порталу

Міська рада затвердила новий склад свого виконавчого комітету

Сьогодні, 25 жовтня, депутати затвердили новий склад виконавчого комітету міської ради.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич нагадав, що нещодавно депутати розпустили виконавчий комітет міської ради. Через це на даний момент накопичилося понад 120 важливих для городян питань, які може вирішити тільки виконком міської ради. Тому Олександр Сєнкевич пропонує затвердити його новий склад.

- Питання формування виконкому міськради - принципове! - сказав мер Миколаєва. - У нас є більше 120 питань. Це не ті питання, які можуть почекати! Адже вони важливі для багатьох сімей і стосуються опікунства, виділення грошової допомоги, яка дуже потрібна людям. Є ще ціла низка питань, які ми повинні терміново вирішити!

 Після тривалої дискусії депутати затвердили новий склад виконкому міськради, до нього увійшло 8 осіб. Це мер Олександр Сєнкевич, його заступники Валентина Бондаренко, Валентин Гайдаржи, Юрій Степанець, Євген Шевченко. Крім того, членами виконкому стали керуючий справами виконкому міськради Інна Бичковська, начальник служби у справах дітей міської ради Ірина Шамаріна, а також член Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Юрій Андрієнко.

Як зазначив Олександр Сєнкевич, новий виконком міськради - тимчасовий. Він буде працювати доти, поки депутати не затвердять нову структуру виконавчих органів міської ради, а після цього - новий виконком міськради та заступників міського голови.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/zami)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: