Мапа порталу

Олександр Сєнкевич анонсував запуск ліфтів у багатоповерхівці по вул. Передовій

У дев'ятиповерховому будинку №52-д по вул. Передовий ліфти не працювали 20 років. Але вже через місяць вертикальний транспорт за даною адресою почне рух. Про це сьогодні, 23 вересня, розповів міський голова Олександр Сєнкевич під час зустрічі з жителями багатоповерхівки.
Монтаж ліфтового обладнання буде здійснювати компанія «Центрліфт». Директор компанії Сергій Швець повідомив, що в будинку не тільки встановлять нові ліфтові кабіни, попередньо демонтувавши старі, а й виконають освітлення шахт, ремонт даху та шахт ліфта, ремонт дверних прорізів і укосів, замінять електропроводку та автоматику. «Центрліфт» здійснює GSM-диспетчеризацію ліфтів, це означає, що з диспетчером зв'язок буде і в момент відключення електроенергії.
Олександр Сєнкевич розповів, що на ці роботи з міського бюджету передбачено близько 1 млн. 200 тис. грн., і попросив мешканців не зволікати з питанням створення ОСББ. У місті працює програма співфінансування, за якою організовані громадяни можуть отримати серйозні вливання на ремонт свого житла - 90 відсотків від вартості робіт, інші 10 відсотків - кошти жителів ОСББ.
- Через місяць ми з вами перевіримо, як працюють нові ліфти, але ви на той час вже повинні зібрати ініціативну групу, яка буде займатися створенням ОСББ, - сказав міський голова.
Миколаївці скаржилися на високі тарифи на комунальні послуги та неякісну роботу ЖЕКу, але ідея про створення ОСББ, про управління своїм житлом, про розпорядження коштами на свій розсуд їх спочатку не надихала. Після півгодинної бесіди мешканці запитали, куди звертатися. Заступник директора департаменту ЖКГ Олександр Рєпін розповів, що всі городяни, які мають намір створювати ОСББ, можуть щоп'ятниці звертатися в департамент за адресою: вул. Адмірала Макарова, 7, з 10:00 до 12:00 за отриманням методичної та практичної допомоги.
До кінця 2016 року міська влада планує запустити всі ліфти, які не працюють більше десяти років, а таких у Миколаєві 12.

IMAGE FOLDER (/files/News/525)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: