Мапа порталу

Для Миколаєва розроблено інвестиційну мапу

Відтепер на Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада» стала доступною Інвестиційна мапа міста, яку можна знайти  за адресою  - /content/investiciyna-mapa-mista.html

Впровадження Інвестиційної мапи міста можна вважати першим етапом проекту з розробки інвестиційного порталу Миколаєва.

Кошти міського бюджету не було витрачено на її розробку. Мапа  була розроблена за участю фахівців відділу промисловості та інвестицій управління економіки та інвестицій Миколаївської міської ради.  Відзначимо, що оплата такого проекту коштувала б міському бюджету не один десяток тисяч гривень.

На Інвестиційну мапу міста   нанесено земельні ділянки, вільні виробничі площі та інвестиційні проекти, до участі у яких   запрошуються інвестори. Вона є динамічною і постійно оновлюється. Перелік об’єктів систематично переглядається та доповнюється.

Доступно дві версії інвестиційної  мапи: «Google версія» та «Базова версія». Є кнопка «Запитати» -  вона дає можливість зробити запит на уточнення інформації по об’єкту, що  цікавить.

 Кожний об’єкт, розміщений на обох версіях карти, посилається на один і той самий файл з детальним описом проекту та його фотографіями.

Що   дає місту інвестиційна мапа? Потенційний інвестор може подивитись на   об’єкт з точки зору його розташування, близькості до важливих інфраструктурних об’єктів міста.

Планується створення англійської версії Інвестиційної мапи міста та адресна розсилка потенційним інвесторам інформації про проекти.

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб до наповнення Інвестиційної мапи міста!

Із запитаннями та пропозиціями просимо звертатись до розробника – відділу промисловості та інвестицій управління економіки та інвестицій Миколаївської міської ради за тел. (0512) 37-07-18.    


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: