Мапа порталу

У Миколаєві відзначили День партизанської слави

22 вересня біля пам'ятника В.О. Лягіну відбувся мітинг, приурочений до Дня партизанської слави. Миколаївці, серед яких ветерани, мер Олександр Сєнкевич, його заступник Євген Шевченко, в.о. губернатора В'ячеслав Бонь та керівник облради Вікторія Москаленко, поклали квіти до пам'ятника відомому миколаївському партизану Віктору Лягіну.

Після цього Олександр Сєнкевич і Євген Шевченко зустрілися з ветеранами-підпільниками в музеї Підпільно-партизанського руху на Миколаївщині, де пройшов концерт «Партизанська стежка», підготовлений студентами Миколаївського коледжу культури і мистецтв.

- Шановні ветерани! Ви знаєте, що таке війна, ви ризикували життям заради країни! Ви є прикладом того, як треба жити! І ваш досвід особливо важливий сьогодні, в умовах загрози, яка надходить зі сходу, - сказав Олександр Сєнкевич. - Я хочу подякувати вам за Подвиг! Низький уклін вам! Міцного вам здоров'я і миру всім нам!

В музеї показали документальний фільм про окупацію України нацистами, зародження підпільно-партизанського руху, участь у ньому наших земляків.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/220916)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: