Мапа порталу

Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради оголошує конкурс проектів

Управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради оголошує конкурс проектів та заходів, розроблених громадськими організаціями та інститутами громадського суспільства стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка (термін реалізації заходів від 01.11.2016 до 31.12.2016).

Конкурс проводиться у рамках міської програми «Молодь» на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2012 № 22/12, з метою реалізації державної політики в частині надання підтримки молодіжним та дитячим громадським організаціям та інститутами громадянського суспільства у 2016 році для реалізації програм, спрямованих на соціальне становлення та розвиток дітей та молоді.

Початок прийому проектних пропозицій – 16.09.2016р.

Остаточний термін прийому проектних пропозицій – 17.10.2016р до 14.00.

Для участі у Конкурсі громадським організаціям та інститутам громадського суспільства необхідно подати в зазначений період часу повністю заповнену аплікаційну форму проектної пропозиції з усіма додатками.

Проектні пропозиції, подані пізніше кінцевого терміну або не в повному обсязі, розглядатися не будуть.

Пріоритет буде надаватись тим проектам та заходам, тематика яких відповідає наступним напрямам:

–    заходи з нагоди відзначення Дня студентів;

–    гендерна політика;

–    заходи з нагоди відзначення новорічних свят.

Заповнені заявки для участі в конкурсі необхідно подавати в письмовому та електронному вигляді до відділу у справах молодіжної політики та роботи з громадськими організаціями управління у справах сім`ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаїв, вул. Інженерна, 1, каб. №104 тел: 37 56 80 (e-mail:  [email protected]).

 

Заява

Опис заходу

Порядок подання 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: