Мапа порталу

Розпорядження міського голови від 25.08.2016 № 214р «Про додаткові заходи щодо впорядкування руху великовантажних та/або великогабаритних транспортних засобів»

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 серпня 2016                                                                                № 214р

Про додаткові заходи щодо

впорядкування руху великовантажних

та/або великогабаритних транспортних

засобів

 

         З метою впорядкування руху великовантажного та/або великогабаритного транспорту в місті та визначення місць його стоянок, забезпечення безпеки дорожнього руху на магістральних вулицях, уникнення аварійних ситуацій та заторів громадського транспорту, збереження автомобільних доріг міста, відповідно до Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільний транспорт», рішення міської ради від 11.04.2016 № 325 «Про заходи щодо оптимізації руху великовантажного автотранспорту до підприємств морегосподарського комплексу м. Миколаєва та його диспетчеризації», керуючись п.п. 19, 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Тимчасово визначити місця для стоянки великовантажних та/або великогабаритних транспортних засобів, які обслуговують підприємства морегосподарського комплексу у Корабельному районі уздовж вул. Степової, від вул. Янтарної до вул. Каховської.

2. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Пальку), управлінню транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради (Кащенюку),                                     КП «Спеціалізований монтажно – експлуатаційний підрозділ» (Яновському) спільно з ВПД ГУ НП в Миколаївській області (Мерзлих) визначити місця встановлення дорожніх знаків, які визначають зону, де дозволена стоянка та забезпечити їх встановлення.

3. Управлінню патрульної поліції у м. Миколаєві Департаменту патрульної поліції спільно з управлінням Укртрансбезпеки в Миколаївській області здійснювати контроль за дотриманням водіями великовантажних та/або великогабаритних транспортних засобів виконання пункту 1 розпорядження.

4. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати це розпорядження у ЗМІ.

         5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: