Мапа порталу

У навчальних закладах Корабельного району ремонтні роботи наближаються до завершення

 У навчальних закладах Корабельного району ремонтні роботи наближаються до завершення. Заступник міського голови Євген Шевченко і начальник управління освіти Ганна Деркач переконалися у цьому під час об'їзду по школам і дитячим садкам.

З нового навчального року готувати їжу вихованцям дитячих садків №№ 104, 110, 139 і школи № 40 будуть у відремонтованих харчоблоках. Учні школи № 43 зможуть харчуватися в оновленому обідньому залі. У школах №№ 44 і 47 відремонтували спортивні зали, в останній замінили вікна і лінолеум у декількох приміщеннях. Школи №№ 40, 54, 49 і економічний ліцей № 1 зустрінуть зиму з оновленими дахами. Капітально відремонтували сходові марші у школах №№ 29 і 54. З новими санвузлами дитячий садок № 106, школи №№ 14 і 54. В економічному ліцеї № 1 капітально відремонтували 4 кабінети і завершують будівництво окремого будинку спортзалу. Нове життя отримали двори 3-ї гімназії та дитячого садка № 106.

Завершується термосанація будівлі дошкільного навчального закладу № 140. Найближчим часом почнеться утеплення будівлі школи № 54, у рамках термосанації тут також повністю оновлять теплосистему і замінять усі вікна. Крім того, у цьому навчальному закладі встановлять ліфт для дітей з особливими потребами.

IMAGE FOLDER (/files/News/509)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: