Мапа порталу

Олександр Сєнкевич привітав миколаївців з нагоди Дня Конституції України

24 червня в Миколаєві відбувся урочистий захід, присвячений 20 річниці Конституції України. З державним святом миколаївців привітали керівники області та міста.

- День Конституції - дуже важливе свято для України. Якщо ми звернемося до історії, побачимо, що робота над Основним Законом нашої країни тривала п'ять років. За цей час було написано документ, який став основою основ для всіх нормативних актів нашої держави, для життя людей в незалежній країні, - підкреслив міський голова Олександр Сєнкевич.

Мер Миколаєва подякував всім людям, які стоять насторожі Конституції, віддано служать інтересам українського народу, особливо відзначивши військовослужбовців, які виконують військовий обов'язок у зоні АТО.

- Ці люди не на папері віддають данину своїй країні, захищають принципи Конституції, незалежність батьківщини, ризикуючи власним життям, - заявив Олександр Сєнкевич. - Нехай Бог дасть нашій країні миру і любові!

Почесною грамотою міського голови за підтримку ветеранського руху мер нагородив Володимира Гайсана, заступника голови міської Ради ветеранів; за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави - Юрія Коваленка, командира 4 артилерійського дивізіону військової частини А 2062; за вагомий внесок у розвиток міста - Олега Абрамова, заступника голови експертно-громадської ради виконавчого комітету міської ради; члена експертно-громадської ради Ніну Рагуліну.

IMAGE FOLDER (/files/News/konstit)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: