Мапа порталу

У Миколаєві демонтують 240 незаконно розміщених рекламних конструкцій

24 червня виконком міської ради прийняв рішення демонтувати 240 рекламних конструкцій, встановлених без діючих дозволів.

Як інформувала Ганна Палеха, начальник управління містобудування та архітектури міської ради, демонтажу підлягають 25 білбордів, 24 сіті-лайти, 166 рекламних засобів, розміщених на огорожах і турнікетах і ін.

Власникам рекламних конструкцій, згідно з порядком проведення демонтажу, були направлені приписи про усунення порушень, але цього зроблено не було.

Крім того, виконком вирішив відмовити в розміщенні рекламних засобів ФОП Лагутіну, ТОВ «Металург Півдня», ФОП Науменко. Причина - недостовірні дані в поданих документах.

Видано один дозвіл на розміщення зовнішньої реклами строком на 1 рік на проспекті Героїв України, 17 у вигляді рекламної конструкції розміром 1,5 на 2,25 ТОВ «Люкс С», яким підготовлені всі необхідні документи. У дозволі прописані зобов'язання рекламодавця, зокрема в разі облаштування велосипедної доріжки власник рекламного засобу повинен його перенести.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: