Мапа порталу

Олександр Сєнкевич вручив Подячні листи юним підводникам

Сьогодні, 23 червня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Миколаєва мер Олександр Сєнкевич вручив подячні грамоти юним представникам громадського об'єднання «Федерація підводної діяльності та спорту Миколаївської області», які взяли активну участь в патрулюванні зон відпочинку на воді в Корабельному районі під час травневих свят і проявили себе на аква-тусовці на Намиві. Це - студентка факультету фізичного виховання і спорту Чорноморського державного університету імені Петра Могили Марія Зайченко, учень 9-А класу економічного ліцею № 1 Микола Радутний, учень 6-Б класу школи № 30 Ігор Нянька та учень 5-А класу школи № 54 Данило Долганюк.

- На травневі свята за розпорядженням міського голови було створено 3 мобільні групи, які патрулювали водну акваторію, надавали допомогу відпочиваючим. Федерація підводної діяльності та спорту Миколаївської області чергувала в зоні відпочинку «Маяк» та на пляжі «Чайка» в Корабельному районі. Крім цього, вони брали активну участь в очищенні водної акваторії на береговій зоні «Маяк» і в очищенні дна річки на Намиві, - сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олександр Герасіменя.

Олександр Сєнкевич подякував президенту Федерації підводної діяльності та спорту Сергію Кущу за роботу з молоддю, підготовку нової зміни рятувальників.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/488)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: