Мапа порталу

Олександр Сєнкевич вручив нагороду "Інтелект Миколаєва" випускникам міських шкіл

Сьогодні, 27 травня, в Миколаєві на головній вулиці міста Соборній проходить загальноміське свято «Випускник 2016». Рівно опівдні на площі біля Каштанового скверу 133 випускники міських шкіл отримали нагороду «Інтелект Миколаєва» за успіхи в навчанні.

Вручали відзнаку міський голова Олександр Сєнкевич, голова обласної ради Вікторія Москаленко, заступник міського голови Євген Шевченко і начальник управління освіти міської ради Ганна Деркач.

- Сьогодні і приємний, і сумний день, - ви залишаєте школу, своїх других батьків - вчителів. Бажаю всім успіху, вступити в кращі вузи міста, домогтися високих результатів у навчанні та зайняти кращі робочі місця. Ставайте тими, хто буде прославляти Миколаїв на весь світ, - привітав мер присутніх.

Після урочистої церемонії нагородження колективи Палацу творчості учнів порадували глядачів фантастичними виступами. На вулиці Соборній від Каштанового скверу до Інгульського спуску розташувалися «Ярмарок вакансій», майстер-класи «Подарунок другу», «Свято кондитерки», «Квіти з бісеру», «Жива бутоньєрка», проводяться шахові турніри. А на Інгульському спуску організована спортивно-ігрова програма, майстер-класи морського єдиноборства - в'язання вузлів, перетягування каната, веслування на ЯЛ-6.

Триватиме свято до 16:00. Приєднуйтесь!

 

IMAGE FOLDER (/files/News/intellekt)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: