Мапа порталу

Гранатуров Юрій на 50-річному ювілеї кафедри економіки та організації виробництва ФЕМ НУК: «Місту потрібні економісти високого класу, із сучасними підходами і мисленням»

20 жовтня в Національному університеті кораблебудування відбувся урочистий захід, присвячений 50-річному ювілею кафедри економіки та організації виробництва факультету економіки моря.

Привітати колектив та вихованців вузу прийшли Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров, народний депутата України Борис Козир, заступник міського голови Євген Шевченко, депутати міської ради і навіть делегація гостей з-за кордону на чолі з віце-мером міського округу Чжоушань (Китай) пані Ши Йінфан .

Керівник міста, виступаючи зі сцени, нагадав, що він захищав дисертацію з економіки і є кандидатом економічних наук. Свої знання застосовує на практиці, працюючи в органах місцевого самоврядування.

- Національний університет кораблебудування є гордістю наукової думки Миколаєва, - заявив Юрій Гранатуров. - Місту потрібні економісти високого класу, із сучасними підходами і мисленням. Я вітаю завжди молодих душею викладачів, а також нову еліту нашої миколаївської громади - студентів НУК, з визначною датою. Від усіх жителів міста корабелів бажаю: «великому кораблю - великого плавання!».

Юрій Ісайович вручив Почесний знак «За заслуги перед містом Миколаїв» професору Олександру Гурченкову, 52 роки життя якого пов'язані з економічною освітою. 16 з них він очолює кафедру економіки та організації виробництва факультету економіки моря.

Також Почесну відзнаку з рук мера отримав викладач НУК, кандидат економічних наук, депутат міської ради Геннадій Рогов. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/kafedra)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: