Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 42/8 від 2014-07-24

Про внесення доповнень до рішення міської ради від 04.04.2013 № 27/16 “Про затвердження переліку об’єктів зеленого господарства, віднесених до територій рекреаційного призначення в м. Миколаєві”


З метою збереження, відновлення та розвитку зелених зон у
м. Миколаєві, приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства України в частині розширення площ земельних ділянок рекреаційного призначення, відповідно до ст.10 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, ст. 51 Земельного кодексу України, керуючись п. 34, п. 37 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести доповнення до переліку об’єктів зеленого господарства, віднесених до територій рекреаційного призначення в м. Миколаєві, затвердженого рішенням міської ради від 04.04.2013 № 27/16 “Про затвердження переліку об’єктів зеленого господарства, віднесених до територій рекреаційного призначення в м. Миколаєві”.
1.1. Перелік об’єктів Центрального району міста доповнити п. 68 в такій редакції:

68

Зелена зона по

вул. Інженерній ріг

вул. Севастопольської

вул. Інженерна ріг вул. Севастопольської, біля управління Державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області

(вул. Севастопольська, 47)

850*

ДЖКГ ММР


1.2. Перелік об’єктів Заводського району міста доповнити п. 57 в такій редакції:

57

Зелена зона по
вул. Громадянській від вул. Скороходова до вул. Млинної

вул. Громадянська від  вул. Скороходова до

вул. Млинної вздовж житлових будинків

8100*

Адміністрація Заводського району ММР


1.3. Перелік об’єктів Ленінського району міста доповнити  п. 56 в такій редакції:

56

Зелена зона по вул. Кірова, на прилеглій території до житлового будинку № 134 по

вул. Космонавтів

вул. Кірова, прилегла територія до житлового будинку № 134 по

вул. Космонавтів

12200*

Адміністрація Ленінського району ММР


2. Відділу юридичного забезпечення та громадських зв’язків департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Зайцевій) опублікувати це рішення в засобах масової інформації.
 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), з питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження (Крісенка), директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Волкова І.В.


Міський головаЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: