Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

06 квітня 2017                                                                           № 17/13

Про    надання    дозволів   на виготовлення технічної документації

із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок     в натурі   (на місцевості)    та  згоди на відновлення меж   

земельних    ділянок  громадянам по Інгульському району м.

Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Надати дозвіл  на виготовлення технічної документації із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок     в натурі   (на місцевості)    та  згоду на відновлення меж  земельних    ділянок:

1. Громадянці Чуб Наталі Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки площею 398 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд з присвоєнням нової адреси: вул.7 Поздовжня,102, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.05.2016 №15-4361.

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянці Пелик Галині Пилипівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки   орієнтовною     площею 760 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Бойченка (25 років Жовтня),14, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.05.2016 №15-685.

Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянину Солонині Дмитру Станіславовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 655 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Скульптора Ізмалкова,66, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.05.2016 №15-1269.

Пункт 3  розглянуто   на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

4. Громадянам Тофанюку Юрію Петровичу та Тофанюку Петру Опанасовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)    та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 436 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.2 Кільцевому,1, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.05.2016 №15-1228.

Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

5. Громадянці Шевцовій Наталії Борисівні  на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 508 кв.м. із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Південному,3, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.05.2016 №15-1225.

Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

6. Громадянці Даніловій Людмилі Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 520 кв.м. із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Першотравневому,100, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.05.2016 №15-1091.

Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

7. Громадянці Шиліній Євгенії Юріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 575 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.8 Лінії,29, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.05.2016 №15-1068.

Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

8. Громадянці Халаповій Раїсі Хачатурівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки  орієнтовною     площею 295 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Квітневій,33-а/1, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.08.2015 №15-2108.

Пункт 8  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

9.  Громадянці Шульгіній Анні Валеріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 278 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.11 Лінії,15, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.06.2016 №15-1380.

Пункт 9  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

10.  Громадянці Броніславовій Лідії Йосипівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 263 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Квітневій,52, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.11.2015 №17-3031.

Пункт 10  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

11.  Громадянину Шавокіну Валерію Віталійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 730 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Буревісників,2, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.06.2016 №15-1474.

Пункт 11  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

12.  Громадянину Райнеру Олександру Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 600 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Побережній,16, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.05.2016 №15-757.

Пункт 12  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

13.  Громадянці Криклі Ганні Флорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 256 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.12 Лінії,1, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  17.05.2016 №15-2402.

Пункт 13  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

14.  Громадянам Остремській Ользі Сергіївні та Глушко Олександрі Семенівні  на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 656 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Олександра Янати (Куйбишева),24, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.05.2016 №15-1248.

            Пункт 14  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

15. Громадянці Шевченко Наталі Леонідівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 287 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Квітневій,52-а, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.08.2016 №17-3292.

Пункт 15  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

16. Громадянці Степановій Надії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 516 кв.м для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Електронній,53, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.08.2016 №17-3292.

Пункт 16  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

           

17. Громадянину Булгакову Миколі Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 285 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.10 Лінії,54. згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 №15-971.

Пункт 17  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

18. Громадянам Мінченку Василю Васильовичу та Стрельцовій Олені Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 532 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Листопадовій,32, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.08.2015 №15-2058.

Пункт 18  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

                  

19. Громадянину Ігнатюку Миколі Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 306 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд з присвоєнням окремої адреси:  пров.10 Лінія,5/2, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.08.2015 №17-3292.

Пункт 19  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

20. Громадянці Орловій Галині Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 415 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Гончарова,5, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.08.2016 №15-1477.

Пункт 20  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

         21.  Громадянам Садовому Василю Панасовичу та  Садовій Зінаїді Панасівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною     площею 569 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.8 Лінії,22,  згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.09.2016 №15-1840.

Пункт 21  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016, протокол № 22, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

22. Громадянці Щербині Раїсі Яківні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  згоду на відновлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 535 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Буревісників,3, згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  31.05.2016 №15-1268.

Пункт 23  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол № 19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

Міський голова                                                                       О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: