Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 квітня 2017                                                                                      № 78р

Про затвердження організаційних

заходів, пов’язаних з призначенням,

проходженням та звільненням зі

служби у виконавчих органах

Миколаївської міської ради, які є

юридичними особами

 

         Відповідно до ст.ст. 10, 15, 16, 21 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців”, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1. Виконавчим органам Миколаївської міської ради, які є юридичними особами:

1.1. Утворити конкурсні комісії з проведення конкурсного відбору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у відповідному виконавчому органі міської ради.

 

2. Керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради, які є юридичними особами:

2.1. У разі наявності підстав відповідно до вимог діючого законодавства надавати міському голові необхідні матеріали про присвоєння рангів посадовим особам місцевого самоврядування та здійснювати підготовку проектів розпоряджень міського голови з даного питання.

2.2. Щорічно подавати міському голові на затвердження списки осіб, зарахованих до кадрового резерву для зайняття посад у відповідному виконавчому органі міської ради.

2.3. Щорічно подавати міському голові на затвердження результати щорічної оцінки виконання посадовими особами виконавчих органів місцевого самоврядування покладених на них завдань та обов’язків.

 

3. Повноваження щодо вирішення питань про призначення, звільнення, проходження стажування при прийнятті і просуванні по службі в органах місцевого самоврядування здійснювати відповідно до Положень про виконавчі органи Миколаївської міської ради, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 23.02.2017 № 16/32.

 

4. Повноваження щодо встановлення надбавок за вислугу років та за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, премій, надання відпусток відповідної тривалості працівникам делегувати керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради, які є юридичними особами.

 

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 14.06.2011 № 76рк “Про затвердження організаційних заходів, пов’язаних з призначенням, проходженням та звільненням зі служби у виконавчих органах Миколаївської міської ради, які є юридичними особами”.

 

6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: