Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 березня 2017                                                                                            №  202

Про надання дозволу громадянам

на укладання договору купівлі-

продажу нерухомого майна, яке

належить їм на праві приватної

власності

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна, яке належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”,  ст. 177 Сімейного кодексу України,  ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл (ПІБ),  продати 1/2 частки житлового будинку разом із земельною ділянкою по  вул. (назва) у м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує житлових прав дитини, (ПІБ), (дата) р.н., яка має право користування зазначеним житлом.

 

2 Попередити законного представника дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської                                   ради  Покітко А.М.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            А.Д.Дадівєрін

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: