Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 березня 2017                                                                                            №  218

Про надання дозволу громадянам на

укладання договору купівлі-продажу

житла

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житла, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31,71, 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл законним представникам, (П.І.Б.) та (П.І.Б.), продати від імені малолітньої дочки, (П.І.Б.), _______ р.н., кімнату (адреса) у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини, а також підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл законним представникам, (П.І.Б.)  та (П.І.Б.), придбати від імені та на ім‘я малолітньої дочки, (П.І.Б.), _________ р.н., 1/2 частки квартири (адреса) у  м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

3. Попередити законних представників про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

4. Зобов’язати законних представників у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копію документів, які підтверджують набуте дитиною право власності.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Бакалову Н.В.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            А.Д.Дадівєрін

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: