Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 березня 2017                                                                                            №  238

Про надання дозволу громадянам

ПІБ, ПІБ на надання договору дарування

 

    Розглянувши    документи   про надання дозволу  громадянам  ПІБ, ПІБ на укладання  договору дарування, відповідно до  ст.ст.  31, 242, 717-719   Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

          

      1. Надати дозвіл громадянину ПІБ, подарувати   будинок  а по вул.  у м. Миколаєві  та земельну ділянку, яка розташована у м. Миколаєві по вул.    малолітньому ПІБ,    р.н., що є його приватною власністю.

     2. Надати дозвіл законному представнику, ПІБ,      від імені та на ім’я малолітнього ПІБ,       р.н.,  прийняти   в  дар будинок    а по вул.   у м. Миколаєві  та земельну ділянку, яка розташована у м. Миколаєві по вул.  , а також підписати відповідні документи.

        3. Попередити законних представників малолітнього про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

        4. Зобов’язати законних представників малолітнього  у трьохмісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документа, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

      5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Перший заступник

міського голови                                                                            А.Д.Дадівєрін

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: