Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 24 лютого 2017                                                                             №188

Про надання адресної

грошової допомоги

 

          Розглянувши заяви та акти обстеження матеріально-побутових умов громадян, згідно з рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285 “Про Порядок надання адресної грошової допомоги громадянам” зі змінами та доповненнями, тимчасовим помісячним розписом асигнувань загального фонду міського бюджету міста Миколаєва на 2017 рік, керуючись пп. 1 п. “а” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісії виконкому міської ради по розгляду заяв громадян для надання їм матеріальної допомоги, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 113550 грн. (Додаток 1).

2. Надати адресну грошову допомогу громадянам, заяви яких були розглянуті на комісіях в адміністраціях районів Миколаївської міської ради, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, в сумі 40800 грн. (Додаток 2).

3. У зв’язку із святкуванням 73-ї річниці визволення міста Миколаєва від фашистських загарбників надати одноразову матеріальну допомогу ветеранам-визволителям м. Миколаєва за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “виплати матеріальної допомоги до знаменних дат”, у сумі 600  грн. (Додаток 3).

4. З нагоди Міжнародного жіночого дня надати матеріальну допомогу за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “виплати матеріальної допомоги до знаменних дат”, у сумі 10000 грн. (Додаток 4).

5. Надати адресну стипендію особам похилого віку, яким виповнилось 100 і більше років, за рахунок коштів, передбачених у кошторисі департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на “надання матеріальної допомоги”, у сумі 4000 грн. (Додаток 4).

6. Надати адресну грошову допомогу, як виключення, відповідно до Порядку надання адресної грошової допомоги громадянам, затвердженого рішенням виконкому міської ради від 25.03.2016 № 285, зі змінами та доповненнями:

-                      , який зареєстрований за адресою: та проживає за адресою:                           , у зв’язку з тяжкою хворобою у сумі 1000 грн.;

-                                  , яка зареєстрована за адресою:                , проживає за адресою:                                 та має статус внутрішньо переміщеної особи, у зв’язку з лікуванням онуки у сумі 800 грн.;

-                                    який зареєстрований за адресою: та проживає за адресою:                   , у зв’язку з тяжкою хворобою у сумі 700 грн.

7. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) виплатити зазначені кошти в сумі 171950  грн. згідно з додатками.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: