Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

 

03 березня 2017                                                                                          № 53р

 

 

 

Про створення робочої групи щодо

визначення наборів даних міської

ради, які підлягають оприлюдненню

у формі відкритих даних

 

 

З метою належного виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42, ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Створити робочу групу щодо визначення наборів даних Миколаївської міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, та затвердити її склад (далі – робоча група, додається).

2. Відділу з впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради, комунальному підприємству «Міський інформаційно-обчислювальний центр»:

2.1. Визначити набори даних міської ради відповідно до Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835. Термін виконання – до 31.03.2017.

2.2. Доповнити розділ «Громадянам» - «Публічна інформація» офіційного Інтернет-порталу «Миколаївська міська рада» сторінкою (вкладкою) «Реєстр наборів даних», яка вміщуватиме перелік обов’язкових до оприлюднення наборів даних з можливістю їх попереднього перегляду на сторінці, завантаження.

2.3. Розмістити на головній сторінці офіційного Інтернет-порталу «Миколаївська міська рада» посилання на Єдиний держаний веб-портал відкритих даних.

2.4. Підготувати інструкцію з публікування наборів даних розпорядників інформації у формі відкритих даних в термін до 07.04.2017.

2.5. Провести навчання відповідальних осіб виконавчих органів міської ради, визначених згідно із п. 3 цього розпорядження, щодо здійснення публікації основних наборів даних у формі відкритих даних в термін до 21.04.2017.

2.6. Забезпечити оприлюднення наборів даних міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, в термін до 21.07.2017.

3. Виконавчим органам Миколаївської міської ради визначити відповідальних осіб, які забезпечуватимуть підготовку та публікацію наборів даних міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних. Інформацію у вигляді таблиці (форма додається) подати на електронну адресу [email protected]  в термін до 13.03.2017.

4. Робочій групі забезпечити координацію та контроль за визначенням наборів даних міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Степаненка В.О.

 

 

 

Міський голова                                                                              О.Ф. Сєнкевич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від  03 березня 2017

№  53р

робоча група 
щодо визначення наборів даних міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних

Голова робочої групи

 

Степаненко

Вадим Олександрович

-

керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради

 

Заступник голови

 

Богаченко

Євгеній Валерійович

-

директор комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр»

 

Склад робочої групи

 

Волков

Андрій Сергійович

-

заступник директора департаменту - начальник відділу правової експертизи та адміністративних питань юридичного департаменту Миколаївської міської ради

 

 

 

Соловей

Олег Юрійович

-

головний спеціаліст відділу з впровадження електронного врядування

Миколаївської міської ради

 

 

 

 

Ухмановська

Наталія Леонтіївна

-

начальник відділу громадських зв’язків Миколаївської міської ради

 

 

 

 

Шиян

Тетяна Анатоліївна

-

головний спеціаліст відділу з впровадження електронного врядування

Миколаївської міської ради

 

 

____________________________________________________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 03 березня 2017

№  53р

Список відповідальних осіб, які забезпечуватимуть підготовку та публікацію наборів даних міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних

Розпорядник набору даних (назва виконавчого органу)

Прізвище, ім’я, по батькові

Телефон

Електронна адреса відповідальної особи

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: