Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

                                                      

 16 лютого 2017                                                                          № 16/5                                                                       

         

       Про вилучення, надання, передачу у власність, спільну

       сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду

       земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень

       міської ради по Корабельному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд,  для реконструкції нежилого об'єкта в індивідуальний житловий будинок, для визнання права власності на житловий будинок, продовжити строк користування раніше наданими земельними ділянками:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  (кадастровий номер – 4810136600:05:050:0003) загальною площею 575 кв.м, у тому числі 170 кв.м під капітальною забудовою, 405 кв.м під прибудинковою територією, із земель комунальної власності, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по                  вул. Космонавта Волкова, 6.

Земельна ділянка має обмеження у використанні: 01.08 – “охоронна зона навколо інженерних комунікацій” (водопровід) на частину земельної ділянки площею 41 кв.м.

1.1. Надати громадянину Юрушеву Петру Гавриловичу у власність земельну ділянку площею 575 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Космонавта Волкова, 6 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.04.2016  № 17-1842/2.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.11.2016, протокол № 29, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  (кадастровий номер – 4810136600:05:080:0021) загальною площею 902 кв.м, у тому числі 102 кв.м під капітальною забудовою, 6 кв.м під тимчасовою забудовою, 794 кв.м під прибудинковою територією, із земель комунальної власності, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Янтарній, 4.

Обмеження у використанні земельної ділянки відсутні.      

2.1. Надати громадянину Єремєєву Павлу Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 902 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Янтарній, 4 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.12.2015 № 17-5272.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.11.2016, протокол № 29, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  (кадастровий номер – 4810136600:06:027:0016) загальною площею 877 кв.м, у тому числі 126 кв.м під капітальною забудовою, 1 кв.м під тимчасовою забудовою, 750 кв.м під прибудинковою територією, із земель комунальної власності, зарахувавши її до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Родинній (вул. Коллонтай), 208.

Обмеження у використанні земельної ділянки відсутні.      

3.1. Надати громадянину Масляному Леоніду Володимировичу у власність земельну ділянку площею 877 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по             вул. Родинній (вул. Коллонтай), 208 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.03.2016          № 17-1012.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.11.2016, протокол № 29, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

Зобов'язати громадян:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

-   укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- одержати документи, які посвідчують право на землю;

- у місячний строк здати розірваний договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                             О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: