Мапа порталу

                                             MИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

                                                                              

16 лютого 2017                                                                    № 16/9     

                                                                                       

Про надання дозволів на виготовлення технічних документацій із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельних ділянок громадянам по Центральному  району

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на встановлення меж земельної ділянки:

 

1. Громадянину Бебку Володимиру Дмитровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 773 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Веселинівській, 10, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.05.2016 №15-1087.

Пункт 1 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 06.06.2016, протокол №14.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянці Нікулічевій Ніні Олексіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 660 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Лісовій, 10, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.05.2016 №15-1146.

Пункт 2 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 06.06.2016, протокол №14.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянці Волковій Любові Олексіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 425 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Чорноморській, 25, з подальшим присвоєнням окремої поштової адреси, відповідно довисновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.04.2016 №15-951.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

4. Громадянину Басалику Данилу Сергійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 580 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Виноградній, 38, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.05.2016 №15-1150.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

5. Громадянину Ляхову Сергію Володимировичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 460 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: пров. Кам`яний, 16, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.06.2016 №15-1348.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

6. Громадянці Панвіловій Любові Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 550 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Адмірала Макарова, 24, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.05.2016 №15-959.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

7. Громадянці Вінник Любові Павлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 378 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: пров. Лінійний, 1/1а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.05.2016 №15-957.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

8. Громадянці Беженару Лідії Григорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 660 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: пров. Гастелло, 26, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.05.2016 №15-4306.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

9. Громадянину Панкову Віталію Євгеновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 312 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  поблизу будинку по вул. Береговій, 27-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 28.04.2016 №15-967.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

10. Громадянці Шиян Марині Ігорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 213 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Флотській, 121, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.05.2016 №15-3258.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 11. Громадянину Мозолевському Ігорю Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 308 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Купорній, 77, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.10.2015 №15-2945.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

12. Громадянину Сахацькому Іллі Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 670 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Силікатній, 75, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.07.2016 №15-1435.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

13. Громадянці Булдескул Світлані Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 481 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  з присвоєнням окремої адреси: пров. Стапельний, 22/2, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.05.2015 №15-984.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

14. Громадянам Степановій Надії Іванівні та Степановій Ніні Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 277 кв.м з метою передачі  у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Купорній, 79, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.11.2015 №15-2944.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

15. Громадянину Блощинському Валентину Георгійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 490 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по                                        пров. Міжрічковому, 9-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.08.2016 №15-1861.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

16. Громадянам Білик Олені Вікторівні та Білику Геннадію Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 962 кв.м, з метою передачі у спільну сумісну власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по             вул. Олександра Матросова, 3-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.08.2016 №15-255/2.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

17. Громадянці Ішутко Ніні Олександрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 585 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Очаківській, 148, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 №15-1513.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

18. Громадянину Бурлакову Сергію Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 682 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Поштовій, 141, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №15-2291.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 03.10.2016, протокол №22, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

19. Громадянці Донець Валентині Віталіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Чуйкова, 13, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 01.07.2016 №15-841/2.

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 03.10.2016, протокол №22, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

20. Громадянці Черненко Тетяні Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Онезького, 20, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.08.2016 №15-506/2.

Пункт 20 на засіданнях постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, та від 30.05.2016, протокол №13, перенесено депутатом Тарановою С.В.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 03.10.2016, протокол №22, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

21. Громадянці Черненко Марії Іллівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Онезького, 20, з присвоєнням окремої поштової адреси: вул. Онезького, 20/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.08.2016 №15-2055.

Пункт 21 на засіданнях постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, та від 30.05.2016, протокол №13, перенесено депутатом Тарановою С.В.

Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 03.10.2016, протокол №22, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

22. Громадянці Шутєєвій Дарії Йосипівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 846 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Зарічній, 10, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №15-1763.

Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 17.10.2016, протокол №25, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

23. Громадянці Клименко Олені Яківні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 658 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Поштовій, 135, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №15-2289.

Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 17.10.2016, протокол №25, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

24. Громадянці Архиповій Ніні Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 704 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Поштовій, 133, відповідно до висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №15-2290.

Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 17.10.2016, протокол №25, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 12.12.2016, протокол №31, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянки в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: