Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

 

 

16 лютого 2017                                                                        № 16/2  

 

 Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

 відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до

 рішень міської ради по Заводському  району    м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України,Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

  1. Громадянину Кузнецову Олександру Вікторовичу надати дозвіл для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 147 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. 6 Поперечна,18/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  10.09.2015 № 15-532.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол № 30, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

    2.  Громадянину Рудичику Михайлу Михайловичу  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки № 22 орієнтовною площею 700 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для  ведення садівництва в  СВТ «Молнія», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.10.2016  № 15-3789.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол № 30, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

           3 .  Громадянину Даскалєску Володимиру Андрійовичу надати дозвіл  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки № 100а орієнтовною площею 570 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для  ведення садівництва в  СВТ «Сільгосптехніка», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.11.2016 № 15-1489/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

2. Зобов'язати замовників  надати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

 

 

 Міський голова                                                               О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: