Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 лютого 2017                                                                              № 16/10

 

 

Про надання дозволів  на виготовлення технічних документацій із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельних ділянок громадянам по Заводському  району

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України,Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж земельної ділянки:         

1.  Громадянину Снурніцину Юрію Миколайовичу  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1000 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Чкалова,83 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.05.2016 № 15-409.

1.1 Надати згоду громадянину Снурніцину Юрію Миколайовичу   на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   1000  кв. м з метою передачі земельної ділянки у власність  , із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Чкалова,83.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

2.  Громадянці Свириденко Світлані Володимирівні  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею 230 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  пров. 4 Парниковий,15/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 03.02.2016 № 15-4473/2.

2.1 Надати згоду громадянці Свириденко Світлані Володимирівні  на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею 230 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  пров. 4 Парниковий,15/1.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

3.  Громадянам Молдовановій Раїсі Андріївні та Молдованову Валерію Михайловичу  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність  орієнтовною площею 437 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул.1 Слобідська,64-а по лінії забудови вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.06.2016 № 15-974.

3.1 Надати згоду громадянам Молдовановій Раїсі Андріївні та Молдованову Валерію Михайловичу   на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею 437 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул.1 Слобідська,64-а.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

 

4.  Громадянці  Володченко Аллі Едуардівні надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у  власність  орієнтовною площею 355 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Біла,66 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.06.2016 № 15-889.

4.1 Надати згоду громадянці  Володченко Аллі Едуардівні на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною площею 355 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Біла,66.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

5.  Громадянці Козачок Ірині Анатоліївні  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у  власність  орієнтовною площею 224 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Світла,17-а відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.08.2016  № 15-1690 .

5.1 Надати згоду громадянці Козачок Ірині Анатоліївні   на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею 224 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Світла,17-а.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

6. Громадянину Чеканову Юрію Олексійовичу  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у  власність  орієнтовною площею 376 кв.м, із земель комунальної власності,  для  будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою:  пров.  5 Парниковий,52 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.08.2016  № 15-869.

6.1 Надати згоду  громадянину Чеканову Юрію Олексійовичу  на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею 376 кв.м, із земель комунальної власності,  для  будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою:  пров.  5 Парниковий,52.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

 

7. Громадянину Нарожному Володимиру Олексійовичу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у  власність  орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Радсадівська,68 (Мала Корениха) відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016   № 15-1766.

7.1 Надати згоду  громадянину Нарожному Володимиру Олексійовичу на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею 1000 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Радсадівська,68 (Мала Корениха).

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.12.2016, протокол № 31, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради

 

            8. Надати згоду громадянці Казбан Людмилі Василівні  на відновлення меж земельної ділянки площею   323 кв. м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 25.04.2014 № 39/61, з метою передачі ділянки   у власність для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою:  вул. Курортна,31.

           8.1. Пункт 38.1 розділу 1 рішення міської ради від 25.04.2014                   № 39/61: «   38.1. Надати  Казбан Людмилі Василівні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 323 кв.м для  визнання права власності та подальшого обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських споруд за адресою: вул.Бутоми,31» визнати таким, що втратив чинність.

8.2. Договір оренди землі, який зареєстровано в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 12.06.2014 № 10435, розірвати з  04.02.2016.

 

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 05.12.2016, протокол № 30, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

             9. Надати згоду громадянину Смицькому Олександру Костянтиновичу  на відновлення меж земельної ділянки площею  127 кв. м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від від 31.10.2013               № 34/28, з метою передачі ділянки  у власність  для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Новий інвалідний хутір,119-А відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.10.2016           № 15- 1977.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екологіївід 05.12.2016, протокол № 30, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

         10. Громадянці Корнієнковій  Наталії Павлівні надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею  689 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Чкалова,25-а (Велика Корениха)  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.02.2016   № 15-412.

10.1 Надати згоду громадянці Корнієнковій  Наталії Павлівні на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   689  кв. м з метою передачі земельної ділянки у власність,  із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Чкалова,25-а (Велика Корениха) .

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.11.2016, протокол № 27, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

   11. Громадянину Батраку Віктору Петровичу надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею  930 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:    вул. Бориса Мозолевського,22-а (Мала Корениха) відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  31.10.2016 № 15-1689.

   11.1 Надати згоду громадянину Батраку Віктору Петровичу на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   930  кв. м з метою передачі земельної ділянки у власність,  із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Бориса Мозолевського,22-а (Мала Корениха).

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол № 30, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 12.  Громадянину Батраку Юрію Вікторовичу надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею  700 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Батарейна,10 (Мала Корениха) відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  31.10.2016   № 15-1688.

12.1 Надати згоду громадянину Батраку Юрію Вікторовичу на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   700  кв. м з метою передачі земельної ділянки у власність,  із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  : вул. Батарейна,10 (Мала Корениха).

 

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол № 30, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Зобов'язати замовників  надати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

 

 Міський голова                                                                            О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: