Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

16 лютого 2017                                                                                  № 16/24

 

 

Про надання дозволу на розроблення проектів

землеустрою щодо відведення земельних

ділянок та (або) на проведення експертної

грошової оцінки земельних ділянок для

продажу земельних ділянок громадянам

та юридичним особам

 

 

Розглянувши звернення громадян, з метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.ст. 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянці Російської Федерації Башлай Ларисі Миколаївні надати дозвіл:

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          309 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Майстерській, 80 у Центральному районі м.Миколаєва.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.08.2016 № 15-1988.

Пункт 1 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол  № 30.

 

2. Громадянину Вузькому Валентину Омельяновичу надати дозвіл:

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          133 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Липовій, 18 у Корабельному районі м.Миколаєва.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.10.2016 № 15-2044.

Пункт 2 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол  № 30.

 

3. Внести такі зміни до рішення міської ради від 12.10.2016 № 9/51 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та (або) на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу земельних ділянок громадянам та юридичним особам»:

- у пункті 2 «2. Громадянину Пацулі Едуарду Михайловичу надати дозвіл:

-на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 232 кв.м  для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Круговій, 75 в Інгульському (Ленінському) районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          232 кв.м  для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Круговій, 75 в Інгульському (Ленінському) районі м.Миколаєва»  цифри «232» замінити на «514».

Пункт 3 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 05.12.2016, протокол  № 30.

 

4.Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:

-   забезпечити укладання договорів про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки із замовниками.

5.Замовникам:

-   укласти  договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки;

-   у трьохмісячний термін надати звіт про експертну грошову оцінку.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: