Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

24 лютого 2017                                                                                         № 165

     Про надання дозволу ПІБ

     на  укладання

     договору купівлі-продажу     майна,

     яке належить  громадянам на  праві

     приватної власності

 

     Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ  на укладання договору купівлі – продажу майна, яке належить громадянам на праві приватної власності, встановлено, що одинока мати дітей –померла, 20.10.2015 року.

   Відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб   і  безпритульних  дітей”, ст.ст. 59,176,177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31,242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

   ВИРІШИВ:

 

        1. Надати дозвіл законному представнику, ПІБ, від імені малолітніх ПІБ,    р.н,  ПІБ,    р.н., продати ¼ частки та по 1/16  частки квартири   по вул.  , будинок   у м. Миколаєві, що є приватною власністю дітей,  а також підписати відповідні документи.  

      2. Надати дозвіл законному представнику ПІБ, від імені та на ім’я малолітніх ПІБ,    р.н,  ПІБ,     р.н, придбати  по ¼ частки квартири    по вул.  , будинок   у м. Миколаєві,  а також підписати відповідні документи.

    3. Зобов’язати законного представника малолітніх, у трьох місячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району  Миколаївської міської ради документи, що підтверджують  право власності дітей на придбане житло.

     4. Попередити законного представника малолітніх  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                О.Ф. Сєнкевич                 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: