Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 січня 2017                                                                           № 14/28

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок юридичним особам,

громадянам та внесення змін до рішень міської ради по

Центральному  району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

1.  Товариству з обмеженою відповідальністю “КОМПАНІЯ–ВАН” для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 417 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі в оренду, для обслуговування нежитлової будівлі офісу по                    вул.  Пушкінській, 8.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол № 26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2.  Пункт 2  розділу  1  рішення  міської  ради  від  17.03.2016  № 3/26:  “2. ТОВ “Газ Торг” надати дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  1208 кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування  нежитлових будівель по вул. Веселинівській, 53 б/3.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.” викласти  в такій редакції: “2. ТОВ “Газ Торг” надати дозвіл для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1208 кв.м в оренду, за рахунок  земельної ділянки, відведеної Миколаївському  районному кооперативно-державному будівельно- монтажному об’єднанню “Райагробуд”  для  обслуговування  нежитлових будівель по вул. Веселинівській, 53-б/3.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.”

(Підстава – уточнення  тексту рішення).

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол № 26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3.  Пункт 13 розділу 1 рішення міської ради від   17.03.2016  № 3/26:  “13. Громадянам Крюковському Олексію Вікторовичу та  Макєєву Віталію Юрійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 423 кв.м в оренду,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування   свердловини  на перехресті вулиць Межевої та Кіровоградської .

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.” викласти в такій редакції: “13. Громадянам Крюковському Олексію Вікторовичу та  Макєєву Віталію Юрійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 423 кв.м в оренду,  за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  для  обслуговування   свердловини  на перехресті вулиць Межової та Кіровоградської .

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.”

(Підстава   - уточнення назви вулиці Межової)

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол № 26, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), першого заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: