Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 січня 2017                                                                                    № 75

Про забезпечення заходів з питань

військового обліку на території

міста Миколаєва у 2017 році

 

         У відповідності до статті 36 Закону України "Про місцеве самовря-дування в Україні", статті 18 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", статті 15 Закону України "Про оборону України", статей 33, 38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", постанов Кабінету Міністрів України від 04.02.2015 № 45-дск "Про затвердження Порядку бронювання військовозобов'язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час" та від 07.12.2016 № 921 "Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних", Інструкції з організації ведення військового обліку військовозобов'язаних і призовників в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах, затвердженої наказом міністра оборони України від 15.12.2010 № 660, зареєстрованого Міністерством юстиції України 12.03.2011 за № 308/19046, розпорядження голови облдерж-адміністрації від 16.01.2017 № 4-р "Про стан військового обліку на території Миколаївської області за 2016 рік та завдання у сфері військового обліку на 2017 рік", на підставі результатів перевірок стану військового обліку у 2016 році та з метою забезпечення заходів з питань військового обліку на території міста Миколаєва у 2017 році, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Адміністраціям районів Миколаївської міської ради (Карцеву, Цуканову, Березі, Волкову), відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради (Кондратьєву) організувати спільно з районними військовими комісаріатами міста роботу щодо забезпечення ведення військового обліку на відповідній адміністративній території з урахуванням виявлених недоліків та пропозицій, що зазначені в інформації Миколаївського обласного військового комісаріату про стан військового обліку на території міста Миколаєва у  2016 році (додаток 1).

 

         2. Відділу кадрів Миколаївської міської ради (Кузьмичовій), керівникам виконавчих органів Миколаївської міської ради, які є юридичними особами, керівникам комунальних підприємств міста та підпорядкованих виконавчим органам Миколаївської міської ради структур (установ, організацій, закладів) організувати роботу щодо виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства України з питань військового обліку військовозобов'язаних і призовників та бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та воєнний час, вжити заходів щодо усунення виявлених у 2016 році недоліків з питань військового обліку.

 

         3. Відділу кадрів Миколаївської міської ради (Кузьмичовій), відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохорон-ними органами Миколаївської міської ради (Кондратьєву) організувати методичне забезпечення та навчання з питань військово-облікової роботи посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради та працівни-ків інших підпорядкованих структур, які призначені та відповідають за організацію і ведення військового обліку і бронювання.

 

         4. Затвердити Завдання щодо забезпечення функціонування системи військового обліку на території міста Миколаєва  на 2017 рік (додається).

 

         5. Затвердити План перевірок стану військового обліку на підприєм-ствах, в установах, організаціях та закладах міста Миколаєва на 2017 рік (додається).

 

         6. Затвердити План звіряння облікових даних призовників та військо-возобов'язаних, працюючих на підприємствах, в установах, організаціях та закладах міста Миколаєва на 2017 рік (додається).

 

         7. Утворити районні комісії з питань перевірки стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та закладах міста Миколаєва (далі – комісії) у складі згідно з додатком 2.

 

         8. Головам комісій організувати роботу з перевірки стану військового обліку на території міста Миколаєва згідно із затвердженим Планом переві-рок стану військового обліку в установах, організаціях та закладах міста Миколаєва на 2017 рік та у відповідності до вимог чинного законодавства України з питань військового обліку та бронювання.

 

         9. Адміністраціям районів Миколаївської міської ради (Карцеву, Цуканову, Березі, Волкову) спільно з районними військовими комісаріатами міста організувати доведення до керівників підприємств, установ, організацій та закладів міста Миколаєва Плану перевірок стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та закладах міста Миколаєва на 2017 рік та Завдання щодо забезпечення функціонування системи військово-го обліку на території міста Миколаєва  на 2017 рік.

 

       10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дадівєріна А.Д.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сенкевич

 

                                Додаток 1

                                                                   до рішення виконавчого комітету

                                                                                  Миколаївської міської ради

                                                                                  від 27 csxyz 2017

                                                             №  75

 

                                                     Інформація                 

                Миколаївського обласного військового комісаріату

про стан військового обліку на території міста Миколаєва у  2016 році

 

На виконання вимог чинного законодавства України, з метою утворення військового резерву людських ресурсів та забезпечення заходів з переведення Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, на організацію і штати воєнного часу в особливий період, протягом 2016 року районними військовими комісаріатами міста Миколаєва, за сприянням виконавчих органів Миколаївської міської ради  було організовано роботу з уточнення військово-облікових даних щодо військовозобов’язаних і призовників на території обласного центру. Протягом року з даного питання проведено:

- звіряння облікових даних військових комісаріатів щодо військовозобов’я-заних з обліковими даними житлово-експлуатаційних організацій, підприємств, установ, організацій та навчальних закладів за місцем проживання, роботи або навчання військовозобов’язаних і призовників;

- уточнення облікових даних щодо дефіцитних фахівців;

- проведення медичного огляду військовозобов’язаних;

- виявлення та зарахування у запас Збройних Сил України з постановкою на військовий облік громадян, які не досягли граничного віку перебування у запасі;

- переоформлення відстрочок військовозобов’язаним на період мобілізації та на воєнний час відповідно до нових Переліків посад і професій;

- здійснення заходів з контролю за організацією та веденням військового обліку громадян України в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях міста;

- вжиття заходів адміністративного впливу у відповідності до повноважень, визначених Кодексом України про адміністративні правопорушення, стосовно посадових осіб та громадян, які порушили правила військового обліку;

- здійснення методичного супроводу та навчання посадових осіб та працівників, які відповідають за роботу з організації і ведення військового обліку на підприємствах, в установах та організаціях міста.

Всього протягом 2016 року на підставі затверджених планів (графіків) проведення перевірок (звірок) стану військового обліку на території міста стан військового обліку перевірено на 523 підприємствах, в установах та організаціях, проведено звірку та уточнення облікових даних щодо 10.745 призовників та військовозобов'язаних.

 

У зв'язку з внесенням змін до деяких законодавчих актів України, під час проведення перевірок стану військового обліку в органах місцевого самовряду-вання, зокрема, увага зверталася на виконання вимог статті 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”  щодо дотримання порядку здійс-

 

 

нення реєстрації (зняття з реєстрації) місця проживання чи перебування призовників і військовозобов’язаних та своєчасність надання відповідних донесень про зміни облікових даних до відповідних Р(М)ВК у зв’язку зі зміною реєстрації місця проживання (перебування). З метою налагодження взаємодії з цих питань між відповідними виконавчими органами Миколаївської міської ради та районними військовими комісаріатами міста у 2016 році проведено два заняття, а також погоджені форми довідок та іншої робочої документації.

 

Крім цього перевірялися такі важливі питання з організації і контролю за станом військового обліку:

- наявність своєчасних звернень до органів Національної поліції України щодо розшуку, затримання і доставки до військових комісаріатів громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку;

- стан виконання власниками будинків обов’язків щодо надання необхідних відомостей про призовників і військовозобов’язаних, контролю за виконанням ними правил військового обліку та сповіщення їх про виклик до РВК.

 

Під час перевірок органів Національної поліції України окрема увага при-ділялася виконанню вимог ч. 3 ст. 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” щодо забезпечення своєчасного реагування та ефективності заходів з реалізації звернень військових комісаріатів та органів місцевого само-врядування стосовно розшуку, затримання і доставки до військових комісаріатів громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку. На цей час ситуація з цього питання не вирішується, органи Національної поліції України розшук, затримання і доставку до військових комісаріатів громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, не здійснюють, до військових комісаріатів відомості про виявлених громадян, які повинні, але не перебувають на військо-вому обліку, не надсилають, а також не надають повідомлення про проведення досудового слідства, що проводиться у відношенні військовозобо-в’язаних та призовників. Органи Національної поліції України з даних питань посилаються на велику завантаженість, тому участь у спільних заходах з розшуку та доставці військовозобов'язаних та призовників приймають за можливістю.

Наприклад, до Заводського відділу ГУНП в Миколаївської області у 2016 році для здійснення розшуку, затримки та доставки до військового комісаріату військовозобов'язаних та призовників, Заводським РВК було направлено мате-ріалів по 913 громадянам (з них 862 призовники та 51 військовозобов’язаний), з яких жоден не був розшуканий та доставлений до військового комісаріату.

З питань виконання правил військового обліку проведені перевірки органів Державної міграційної служби України щодо своєчасності та повноти повідом-лення ними районних військових комісаріатів про осіб, які отримали громадян-ство України. Також перевірялися органи реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області з питань своєчасності надання райвійськкоматам повідомлень щодо зміни призовниками та військовозобов'язаними прізвища, імені та по батькові, одруження (розлу-чення), реєстрації смерті призовників або військовозобов’язаних, а також вилучення в них військово-облікових документів, пільгових посвідчень тощо.

Під час перевірок органів суду зверталась увага на своєчасне повідомлення РВК про призовників, кримінальні справи стосовно яких розглядаються судом, про винесені призовникам та військовозобов’язаним вироки, які набрали закон-ної сили, а також щодо своєчасного надіслання до РВК посвідчень про приписку призовників та військових квитків військовозобов’язаних, засуджених до позбав-лення волі. Як правило, районні суди міста Миколаєва військово-облікові документи осіб, засуджених до позбавлення (обмеження) волі або арешту, до районних військових комісаріатів не надсилають взагалі.

 

З метою проведення звірки та виявлення таких військово-облікових документів у судів були витребувані списки засуджених до позбавлення волі осіб за 5 останніх років.

У ході перевірки судів також виявлено, що інформацію про вироки стосовно призовників і військовозобов'язаних, які набрали законної сили, суди надають до РВК, як правило, із запізненням на 2-3 місяці. Відомості про призовників, кримінальні справи стосовно яких розглядаються судом, надаються тільки за запитом військового комісаріату, а не самостійно протягом 7 днів.

 

На виконання п. 7 ст. 38 Закону України “Про військовий обов’язок і війсь-кову службу” протягом 2016 року з Миколаївського обласного центру медико-соціальної експертизи витребувані списки призовників і військовозобов’язаних, яких визнано інвалідами за 5 останніх років, та проведені перевірки правильності прийняття відповідного рішення військово-лікарськими комісіями щодо кожної особи.

У звітному періоді проведені позапланові перевірки лікувальних закладів стосовно виконання ними вимог п. 8 ст. 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” щодо своєчасності повідомлення відповідних районних військових комісаріатів під час проведення призову громадян на строкову військову службу про громадян призовного віку, які перебувають на стаціонарному лікуванні. За результатами перевірок виявлено, що у більшості випадків керівники лікувальних закладів не повідомляють у встановлений термін військові комісаріати про таких громадян.

У вищих та середньо-технічних навчальних закладах перевірено виконання вимог щодо своєчасного повідомлення РВК про військовозобов’язаних та при-зовників, які зараховані (відраховані з різних причин) на (з) навчання, незалежно від форми навчання, а також порядок видачі призовникам довідок про навчання для підтвердження їх права на відстрочку від призову.

У ході перевірок стану військового обліку виявлено, що не всі житлово-експлуатаційні організації районів міста, об’єднання співвласників багатоквар-тирних будинків (ОСББ) надають необхідні відомості про призовників і військо-возобов'язаних військовим комісаріатам. Сповіщення призовників і військово-зобов'язаних про виклик до військових комісаріатів проводиться формально або не проводиться взагалі всупереч вимогам ст. 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

 

Протягом 2016 року з метою підвищення рівня знань з питань військового обліку, а також охоплення військовим обліком максимального числа громадян,  які  підлягають  перебуванню на військовому обліку, по районах міста на постій-ній основі проводилися інструкторсько-методичні заняття з відповідальними особами підприємств, установ, організацій та навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форми власності.

Згідно із затвердженими планами та позапланово військкоматами міста спільно з органами місцевого самоврядування вжито заходів щодо організації та забезпечення належного стану ведення військового обліку громадян України на території міста, в ході яких здійснювався аналіз стану військового обліку, нада-валася оцінка посадовим особам виконавчих органів міської ради щодо виконан-ня законодавства з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації, проводився аналіз  результатів  адміністративної практики  районних військових комісаріатів

щодо посадових осіб та громадян, які були притягнуті до адміністративної від-повідальності за порушення правил військового обліку. Так, районними військо-вими комісарами міста Миколаєва протягом 2016 року винесено більше 1.000 постанов про притягнення посадових осіб та громадян до адміністративної відповідальності за порушення вимог чинного законодавства України з питань військового обліку.

З них до 70% правопорушень складають порушення законодавства про військовий обов’язок і військову службу, які скоєні військовозобов’язаними чи призовниками. Кількість таких правопорушень у порівнянні з 2015 роком збіль-шилась у зв’язку з тим, що на законодавчому рівні державою поновлено проход-ження строкової військової служби.

По районах міста Миколаєва ситуація з виявлення порушень та притягнен-ня військовозобов’язаних і призовників до адміністративної відповідальності наступна:

-  Центральний РВК – виявлено 485 осіб, з яких притягнуто до відповідаль-ності за ст. 210 КУпАП – 388 осіб, ст. 210-1 КУпАП – 7 осіб, ст. 211 КУпАП – 75 осіб;

- Заводський РВК – виявлено 366 осіб, з яких притягнуто до відповідально-сті за ст. 210 КУпАП – 266 осіб, ст. 210-1 КУпАП – 91, ст. 211 КУпАП – 49 осіб;

- Інгульський РВК – виявлено 152 особи,з яких притягнуто до відповідаль-ності за ст. 210 КУпАП – 60 осіб, ст. 210-1 КУпАП – 2 особи, ст. 211 КУпАП – 68 осіб;

- Корабельний РВК – виявлено 148 осіб, з яких притягнуто до відповідаль-ності за ст. 210 КУпАП – 128 осіб, ст. 210-1 КУпАП – 1 особа, ст. 211 КУпАП – 18 осіб.

 

З метою встановлення ступеня придатності до військової служби, протягом року військово-лікарськими комісіями районних військових комісаріатів міста Миколаєва проведено медичний огляд близько 6,5 тисяч військовозобов’язаних і призовників, у тому числі 1,3 тисяч осіб офіцерського складу запасу.

 

У жовтні 2016 року стан військового обліку громадян України на території  Миколаївській області перевірявся комісією Генерального штабу Збройних Сил України. У ході перевірки на підприємствах, в установах та закладах області виявлені суттєві недоліки в організації військово-облікової роботи. Найбільш характерні з них такі:

- нормативно-правові акти, необхідні для організації та ведення військового обліку громадян України, у більшості відповідальних за ведення військового обліку знаходяться не в  повному обсязі;

- не всі відповідальні за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних призначені наказами відповідних керівників, доплата відповідальним за ведення військового обліку призовників та військово-зобов’язаних, як правило, не встановлюється;

- перевірка у громадян під час прийняття на роботу (навчання) наявності військово-облікових документів здійснюється не завжди, внаслідок чого на робо-ту приймаються особи без військово-облікових документів або з неправильно оформленими документами, про що не повідомляються військові комісаріати;

- не надсилаються у військові комісаріати в семиденний термін повідом-лення про всіх призовників та військовозобов'язаних, прийнятих на роботу чи звільнених з роботи;

- оповіщення на вимогу військових комісаріатів призовників та військово-зобов'язаних про їх виклик до військового комісаріату здійснюється без видачі відповідних наказів (розпоряджень) керівників, що не надає можливості забезпе-чити їх своєчасне прибуття за цим викликом;

- відомості про військовий облік у картках П2-ДС та П2 не заповнюються, або не відповідають дійсності. До особових карток не вноситься інформація про назву військового комісаріату за місцем фактичного проживання, військово-облікову спеціальність та відомості про надання відстрочки від призову на строкову військову службу, а також про термін, на який надано відстрочку призовникам;

- періодична звірка особових карток призовників і військовозобов’язаних із записами у військових квитках та посвідченнях про приписку до призовних дільниць не проводиться;

- вилучення відповідальними працівниками військово-облікових докумен-тів у призовників і військовозобов’язаних для проведення звірки облікових даних не здійснюється, розписки про їх приймання відсутні;

- звірки особових карток працівників з обліковими даними військових комісаріатів здійснюється лише у військових комісаріатах за місцем розташуван-ня військових комісаріатів, без передачі для перевірки до них військово-облікових документів;

- внесення до особових карток працівників змін, які стосуються сімейного стану, місця проживання, освіти, місця роботи і посади призовників та військо-возобов’язаних у п’ятиденний термін не здійснюється. Про всі зміни облікових даних до 5 числа щомісяця військові комісаріати не повідомляються;

- повідомлення про призовників та військовозобов’язаних, які порушили вимоги законодавства про військовий обов’язок і військову службу, у військові комісаріати для притягнення винних до відповідальності згідно із чинним законодавством не здійснюється;

- не на всіх суб'єктах перевірки, де це передбачено чинним законодав-ством, своєчасно оформлюється бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час (без врахування тих, де відсутні переліки посад та професій для даного підприємства, установи);

- не повідомляються військові комісаріати про працюючих військово-зобов’язаних, які перебувають на спеціальному військовому обліку;

- звіти про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, які заброньо-вані згідно з переліками посад і професій, надаються без погодження з відповід-ними військовими комісарами;

- картки первинного обліку військовозобов’язаних не відповідають встановленій формі.

За результатами перевірки облдержадміністрацією, виконавчими органами Миколаївської міської ради та обласним і районними у місті Миколаєві військо-вими комісаріатами вжито спільних заходів щодо усунення виявлених в ході роботи комісії недоліків. З метою налагодження ефективної співпраці  та забез-печення безумовного дотримання вимог чинного законодавства з питань війсь-кового обліку на території міста Миколаєва, суб'єктами господарювання та органами місцевого самоврядування проведено аналіз результатів перевірки та визначені шляхи і напрямки спільної роботи щодо виключення їх в подальшій роботі.

У грудні 2016 року у місті Миколаєві почато роботу щодо доведення до установ, підприємств та організацій, які залучаються до ведення військового обліку, та вивчення їх працівниками вимог "Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних", затвердженого поста-новою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 921. На даний час прово-дяться заходи щодо організації необхідної інформаційно-роз’яснювальної робо-ти та проведення інструкторсько-методичних занять з особами, відповідальними за ведення військового обліку в органах державної влади, місцевого само-врядування, на підприємствах, в установах та організаціях міста.

 

ВИСНОВОК:

 

Вжиті протягом 2016 року на території міста Миколаєва районними військовими комісаріатами міста за сприянням виконавчих органів Миколаїв-ської міської ради, інших підпорядкованих структур спільні заходи з організації, ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних та здійснення контролю за його станом, дозволило військовим комісаріатам провести уточнен-ня військово-облікових даних, а в деяких випадках примусити керівників підпри-ємств, установ, закладів завести чи поновити військовий облік призовників і військовозобов’язаних.

Для забезпечення належної організації військово-облікової роботи на тери-торії міста Миколаєва необхідно продовжити з даного питання планову і послідовну спільну роботу органів військового управління, органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, інших зацікавлених органів та структур.

Головною метою роботи з організації та ведення військового обліку призов-ників і військовозобов’язаних на території міста Миколаєва у 2017 році залиша-ється повне і якісне охоплення військовим обліком громадян України, вдоскона-лення системи військового обліку на підприємствах, в установах, ворганізаціях та закладах міста, послідовне підвищення достовірності облікових даних війсь-ковозобов’язаних та гарантоване забезпечення проведення мобілізаційних захо-дів з розгортання та комплектування Збройних Сил України.

 

 

Начальник відділу з організації оборонної

і мобілізаційної роботи та взаємодії

з правоохоронними органами

Миколаївської міської ради                                               О.О. Кондратьєв                     

 

                                                                                                      Додаток 2

                                                                                  до рішення виконкому               

                                                                                  Миколаївської міської ради

                                                                                  від 27 січня 2017

                            №  75

 

                                                       Склад

                 районних комісій з питань перевірки стану військового обліку

      на підприємствах, в установах, організаціях та закладах міста Миколаєва

 

1. Комісія з питань перевірки стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та закладах Заводського району:

 

 

 

Чернявський

Андрій Павлович

Голова комісії:

 

- військовий комісар Заводського районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

 

Мельниченко

Олександр Васильович

 

 

 

 

  Пилипюк

  Юрій Володимирович

 

 

  Масалов

  В’ячеслав Юрійович

 

 

  Петровський

  Володимир Анатолійович

 

 

 

  Андрєєв

  Віталій Олександрович

 

 

  Слободенюк

  Сергій Миколайович

 

 

  Островська

  Юлія Сергіївна

  

 

  Онищенко

  Георгій Костянтинович

Члени комісії:

 

заступник військового комісара – начальник відді-лення комплектування Заводського районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Заводського районного військового комісаріату   (за узгодженням)

 

начальник відділення військового обліку та броню-вання сержантів і солдатів запасу Заводського рай-онного військового комісаріату (за узгодженням)

 

старший офіцер відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Заводсько-го районного військового комісаріату (за узгоджен-ням)

 

старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Заводського районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

відповідальний виконавець мобілізаційного відді-лення Заводського районного військового коміса-ріату  (за узгодженням)

 

провідний спеціаліст командування Заводського районного військового комісаріату (за узгоджен-ням)

 

головний спеціаліст відділу юридичного забезпе-чення та громадської безпеки управління торгівлі, побуту, послуг та юридичного забезпечення   адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради

 

 

2. Комісія з питань перевірки стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та закладах Інгульського району:

 

 

 

  Базаренко

  Віктор Іванович

 

Голова комісії:

 

начальник відділення військового обліку та бро-нювання сержантів і солдатів запасу Інгульського районного військового комісаріату (за узгод-женням)

 

 

  Грабовський

  Олександр Олександрович

 

 

  Капітонов

  Станіслав Сергійович

 

 

Кириченко

Олександр Леонідович

 

 

 

 Часнок

  Валентина Михайлівна

 

 

  Філімонова

  Ольга Володимирівна

 

 

  Усачов

  Олександр Володимирович

Члени комісії:

 

начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Інгульського районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Інгульського районного військового комісаріату   (за узгодженням)

 

головний спеціаліст відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Інгульського районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

провідний спеціаліст відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Інгульського районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

провідний спеціаліст командування Інгульського районного військового комісаріату (за узгоджен-ням)

 

начальник відділу координації  роботи правоохо-ронних органів, мобілізаційної роботи та спорту адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради

 

 

3. Комісія з питань перевірки стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та закладах Корабельного району:

 

 

 

  Яриловець

  Сергій Климентійович

Голова комісії:

 

начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Корабельного районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

 

 

  Тітков

  Костянтин Федорович

 

 

 

  Прокопишен

  Іван Миколайович

 

  Шкарпицька

  Юлія Вадимівна 

 

 

 

  Бобилєва

  Олена Віталіївна

 

 

  Середа

  Юлія Олександрівна

 

 

 

Лисік

Юрій Вікторович

 

Члени комісії:

 

начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Корабельного районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

 

старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Корабельного районного військового комісаріату   (за узгодженням)

 

головний спеціаліст відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Корабельного районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

головний спеціаліст мобілізаційного відділення Корабельного районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

провідний спеціаліст командування Корабельного районного військового комісаріату  (за узгоджен-ням)

 

головний спеціаліст відділу соціально-економіч-ного розвитку адміністрації Корабельного  району Миколаївської міської ради

 

 

 

4. Комісія з питань перевірки стану військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях та закладах Центрального району:

 

 

 

  Вигор

  Олексій Вікторович

Голова комісії:

 

тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара Центрального районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

 

 

  Шульга

  Володимир Леонідович

 

 

  Ніколаєнко

  Сергій Вікторович

 

 

  Судовий

  Микола Васильович

 

 

 

  Олійник

  Олександр Анатолійович

 

 

 

 

 

 

  Чабанюк

  Дмитро Олександрович

 

 

  Романська

  Інна Петрівна

 

 

 Федотова

 Тетяна Валеріївна

 

 

 

Аверін

Павло Васильович

 

Члени комісії:

 

начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Центрального районного військового комісаріа-ту (за узгодженням)

 

начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Центрального районного військового комісаріа-ту   (за узгодженням)

 

старший офіцер відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Центрального районного військового комісаріа-ту  (за узгодженням)

 

старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Центрального районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

 

 

 

відповідальний виконавець мобілізаційного відділення Центрального районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

провідний спеціаліст командування Централь-ного районного військового комісаріату (за узгодженням)

 

провідний спеціаліст відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Центрального районного військового комісаріату  (за узгодженням)

 

головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, культури, молоді та фізичної культури  адміні-страції Центрального району Миколаївської міської ради

 

 

 

Начальник відділу з організації оборонної

і мобілізаційної роботи та взаємодії

з правоохоронними органами

Миколаївської міської ради                                                       О.О. Кондратьєв 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

Миколаївської міської ради

від 27 січня 2017

№  75

 

 

 

ЗАВДАННЯ

щодо забезпечення функціонування системи військового обліку на території міста Миколаєва на 2017 рік

 

Головним завданням в організації військово-облікової роботи на території міста Миколаєва вважати повне охоплення військовим обліком громадян, які підлягають постановці та перебуванню на військовому обліку військовозобов'язаних і призовників, організація дієвої взаємодії органів військового командування, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та інших органів державної виконавчої влади із забезпечення та вдосконалення системи військового обліку на території міста.

 

пп

Найменування заходів

Строк проведення

Відповідальний за виконання

1

2

3

4

І. Організаційні заходи

1.

Забезпечення та вжиття у межах повноважень, наданих законодавством України, заходів з організації та ведення військово-облікової роботи на відповідній території.

 

Адміністрації районів Миколаївської міської ради спільно з військовими комісаріатами міста

2.

Забезпечення у відповідності до вимог чинного законодавства організації і ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних та проведен-ня бронювання військовозобов'язаних у виконавчих органах Миколаївської міської ради, на комунальних підприємствах міста та в інших підпоряд-кованих установах, організаціях та закладах.

 

Відділ кадрів Миколаївської міської ради, керівники виконавчих органів, комунальних підприємств та закладів міста

3.

Здійснення необхідного контролю за станом військового обліку на відпо-відній території та у підвідомчих структурах, вжиття заходів щодо своє-часного усунення виявлених недоліків та порушень правил військового обліку.

Відповідно до затверджених планів перевірки або

за необхідністю

Районні військові комісаріати міста за участю адміністрацій районів Миколаївської міської ради

4.

Забезпечення здійснення регулярного контролю за станом військово-облікової роботи у виконавчих органах Миколаївської міської ради.

Відповідно

до плану перевірок

Відділ кадрів Миколаївської міської ради

1

2

3

4

5.

Забезпечення методичного супроводження та навчання посадових осіб та працівників виконавчих органів Миколаївської міської ради, комунальних підприємств та закладів, а за необхідністю – інших підприємств, установ та організацій, з питань військово-облікової роботи.

Відповідно

до планів навчання

або за необхідністю

Відділ кадрів Миколаївської міської ради, відділ з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними орга-нами Миколаївської міської ради, військові комісаріати міста

6.

Розгляд питань про стан військового обліку військовозобов’язаних і призов-ників та бронювання військовозобов’язаних на спільних нарадах за участю міського голови, заступників міського голови, голів адміністрацій районів Миколаївської міської ради, керівників підприємств, установ, закладів та військових комісаріатів міста.

Протягом року

за необхідністю

Адміністрації районів Миколаївської міської ради, відділ з організації оборонної і мобілі-заційної роботи та взаємодії з правоохорон-ними органами Миколаївської міської ради

7.

За результатами проведених перевірок стану військового обліку на території міста доведення до підприємств, установ, організацій та закладів міста оглядів, аналізів та іншої інформації про виявлені недоліки в організації цієї роботи.

Протягом  року

Військові комісаріати міста

8.

Забезпечення виконання правил військового обліку та встановлених законо-давством України обов'язків щодо організації та ведення військового обліку на підприємствах, в установах та організаціях міста. Надання всебічного сприяння військовим комісаріатам міста у проведенні перевірок стану військового обліку, вживати вичерпних заходів щодо своєчасного усунення виявлених недоліків і  порушень у військово-облікової роботі.

Протягом року

Керівники підприємств, установ, організацій та закладів

9.

Забезпечення виконання планів роботи з питань організації та ведення війсь-кового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання військово-зобов’язаних на 2017 рік.

Протягом року

Керівники виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій та закладів міста

10.

Забезпечення функціонування системи оповіщення військовозобов'язаних, штабів оповіщення підприємств, комплектування їх навченим особовим складом та необхідною документацією.

Постійно

Керівники виконавчих органів міської ради, підприємств, установ, організацій та закладів, районні військові комісаріати міста

11.

Організація та здійснення заходів щодо оповіщення в установленому порядку військовозобов’язаних і призовників на вимогу військових комісаріатів, сприяння їх своєчасній явці за цим викликом.

При отриманні розпорядження РВК

Адміністрації районів Миколаївської міської ради, керівники підприємств, установ,  орга-нізацій та закладів міста

12.

Організація взаємодії та здійснення заходів з розшуку громадян, які ухиля-ються від виконання військового обов’язку, їх затримання та доставки до відповідних військових комісаріатів.

Протягом року

Районні військові комісаріати міста, органи Національної поліції за сприянням адміні-страцій районів Миколаївської міської ради

13.

Надання інформації до військових комісаріатів міста про реєстрацію, лікві-дацію та банкрутство підприємств, установ та організацій, які перебувають на території міста.

Протягом року щомісяця до 5 числа (за наявністю)

Органи юстиції та статистики міста за сприянням виконавчих органів міської ради

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

ІІ. Заходи щодо військового обліку військовозобов’язаних і призовників

14.

Забезпечення повноти та якості військового обліку військовозобов’язаних і призовників та здійснення бронювання військовозобов’язаних згідно з вимогами нормативно-правових актів та методичних рекомендацій.

Протягом року

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

15.

Інформування військових комісаріатів про призначення, переміщення і звільнення осіб, відповідальних за ведення військово-облікової роботи.

У 7-денний термін

Керівники підприємств, установ, організацій, закладів міста

16.

Своєчасне внесення змін до списків військовозобов’язаних працівників у разі кадрових змін.

У разі кадрових змін

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

17.

Здійснення перевірки наявності у претендентів на зайняття вакантних посад  необхідних військово-облікових документів з метою встановлення факту перебування їх на військовому обліку за місцем проживання.

При прийомі документів для працевлаштування

Працівники кадрових органів підприємств, установ, організацій, закладів міста

 

18.

Забезпечення прийняття на роботу військовозобов’язаних після взяття їх на військовий облік в установленому порядку, заведення на них особових карток встановленої форми.

При прийомі

на роботу

Працівники кадрових органів підприємств, установ, організацій, закладів міста

 

19.

Забезпечення ведення особових карток працюючих призовників та військо-возобов’язаних у суворій відповідності до вимог чинного законодавства.

Протягом року

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

20.

Забезпечення своєчасного надання до військових комісаріатів повідомлень про зміну облікових даних військовозобов’язаних, у тому числі про прийнятих на роботу (звільнених з роботи).

При зміні

облікових даних

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

21.

Складення і подання до районних військових комісаріатів списків громадян, які підлягають приписці до  призивних дільниць

До 1 грудня

Керівники установ, підприємств, організацій, навчальних закладів

22.

Проведення звіряння облікових даних особових карток працівників з їх військово-обліковими документами.

Раз на рік

до 20 квітня

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

23.

Проведення звіряння даних особових карток працюючих призовників і військовозобов’язаних  з обліковими даними військових комісаріатів.

Раз на рік згідно

з графіком

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

24.

Вилучення з картотеки карток на військовозобов’язаних, що підлягають виключенню з військового обліку за віком.

До 15 грудня

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

25.

Своєчасне внесення до особових карток військовозобов’язаних змін щодо їхнього сімейного стану, місця проживання, службового стану та освіти і своєчасне направлення повідомлень про ці зміни до військових комісаріатів.

За необхідністю

Відповідальні за ведення військового обліку на підприємствах, в установах і організаціях

26.

Надання військовим комісаріатам інформації про зміну військовозобов’яза-ними і призовниками прізвища, імені та по батькові, факти реєстрації смерті громадян чоловічої статі та вилучення військових облікових документів, пільгових посвідчень.

Щомісяця

до 5 числа

Відділи реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юсти-ції у Миколаївській області (за узгодженням)

 

 

 

1

2

3

4

27.

Забезпечення ведення журналу обліку результатів перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних та звіряння їх облікових даних з даними районних військових комісаріатів

Постійно

Керівники установ, підприємств, організацій, навчальних закладів

28.

Забезпечення оформлення та розміщення на підприємствах, в установах, організаціях та закладах стендів, наочної агітації з питань військового обліку, бронювання та проходження військової служби за контрактом.

До 01 березня

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

29.

Забезпечення виконання встановлених правил під час здійснення реєстрації (зняття з реєстрації) місця проживання (перебування) призовників та військо-возобов’язаних.

Встановлення тісної взаємодії з цих питань з районними військовими комісаріатами міста, забезпечення навчання та методичне супроводження працівників виконавчих органів міської ради.

Постійно

Центр надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, районні військові комісаріати міста

30.

Забезпечення регулярного надходження до районних військових комісаріатів повідомлень про реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання призовників і військовозобов’язаних.

Щомісяця

до 5 числа

Центр надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради

31.

Забезпечення надання інформації до районних військових комісаріатів щодо осіб, які отримали громадянство України та повинні бути взяті на військовий облік.

У разі надходження інформації

Центр надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради

32.

Забезпечення проведення встановленим порядком бронювання прийнятих на роботу військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час.

У 10-денний термін

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

33.

Здійснення анулювання відстрочок від призову на військову службу на період мобілізації та на воєнний час військовозобов’язаним працівникам, що втратили на це право, та своєчасного інформування про це військових комісаріатів.

У 7-денний термін

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

34.

Подання до військового комісаріату повідомлень про зарахування заброньо-ваних військовозобов’язаних на спеціальний військовий облік.

За необхідністю

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

35.

Забезпечення обліку та зберігання бланків спеціального військового обліку.

Постійно

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

36.

Уточнення плану вручення посвідчень, списків уповноважених по врученню посвідчень.

Щокварталу

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

 

 

 

 

1

2

3

4

ІІІ. Надання звітності з питань військового обліку та бронювання

37.

Забезпечення надання необхідної інформації щодо стану військового обліку та бронювання на запити виконавчих органів міської ради та районних  військових комісаріатів міста.

Протягом

2017 року

Керівники установ, підприємств, організацій, закладів міста

38.

Складання та погодження в районному військовому комісаріаті звіту про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, заброньованих згідно з переліками посад та професій, станом на 1 січня відповідного року за формою, згідно з додатком 4 до постанови Кабінету Міністрів України від 04.02.2015 № 45.

До 25 грудня

2017 року

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

39.

Надання звіту про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, заброньованих згідно з переліками посад та професій, станом на 1 січня відповідного року та інформації про стан роботи щодо військового обліку та бронювання військовозобов’язаних до облдержадміністрації і районних військових комісаріатів.

До 10 січня

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

ІV.  Виконання інших заходів

40.

Забезпечення доведення до підприємств, установ та організацій змін в законодавстві стосовно питань військового обліку та бронювання. Проведення роз'яснювальної роботи та навчання відповідальних осіб та керівників.

За необхідністю

Адміністрації районів Миколаївської міської ради спільно з військовими комісаріатами міста

41.

Участь у навчаннях, семінарах, заняттях з питань організації та ведення військово-облікової роботи і бронювання.

Протягом року за планами навчання

 

Відповідальні за ведення військового обліку виконавчих органів міської ради, підпри-ємств, установ і організацій

42.

Проведення роз’яснювальної роботи з працюючими військовозобов’язаними і призовникам щодо безумовного виконання вимог законодавства України з питань військового обов'язку та правил військового обліку.

При прийомі

на роботу та за окремим планом

Керівники кадрових органів, відповідальні особи за ведення військового обліку у вико-навчих органах міської ради, на підприємст-вах, в установах і організаціях

 

 

Військовий комісар Миколаївського обласного військового комісаріату                                                                О.С.Іванов

  ЗАТВЕРДЖЕНО

  рішення виконкому Миколаївської міської ради

  від 27 січня 2017

  №  75

 

 

                                                          ПЛАН

перевірок стану військового обліку на підприємствах, в установах,

організаціях та закладах міста Миколаєва на 2017 рік

 

пп

Назва  підприємства, установи, організації, закладу

Дата перевірки

1

2

3

1. Заводський район

1.

Миколаївська філія державного підприємства "Адміністрація морських портів України" (адміністрація Миколаївського морського порту)                                                                                                                        

лютий

2.

Миколаївський госпіталь інвалідів війни                                                                                                                                    

лютий

3.

Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії                                                                                                                                                                                     

лютий

4.

Миколаївська обласна фітосанітарна лабораторія                                                                                                                                                                                                            

лютий

5.

ПАТ "Миколаївобленерго"

березень

6.

Міська дитяча лікарня № 2                                                                                                                                                                                                                                  

березень

7.

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області                                                                                                                                                                                       

березень

8.

Миколаївська міська лікарня № 4

березень

9.

Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод"                                                                                                                                                                                                 

квітень

10.

Пологовий будинок № 3                                                                                                                                                                                                                                      

квітень

11.

Миколаївський обласний шкірно-венерологічний диспансер                                                                                                                                                              

квітень

12.

Обласна стоматологічна поліклініка                                                                                                                          

квітень

13.

Миколаївський окружний адміністративний суд                                                                                                                                                                                                               

квітень

14.

Заводський районний суд м. Миколаєва

квітень

15.

Міська дитяча поліклініка № 4                                                                                                                                                                                                                              

травень

16.

Миколаївська обласна станція переливання крові                                                                                                                                                                     

травень

17.

Міська дитяча поліклініка №3

травень

18.

ПАТ "Миколаївська ТЕЦ"

травень

19.

Центр первинної медико-санітарної допомоги № 6                                                                                                                                                            

червень

20.

Миколаївська обласна лікарня

червень

21.

Міська лікарня швидкої медичної допомоги                                                                                                                                                                                                                  

червень

22.

Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3                                                                                                                                                          

червень

23.

Дочірнє підприємство "Миколаївський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України"

липень

24.

Обласний центр медико-соціальної експертизи                                                                                                                

липень

25.

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради                                                                                                                                                                                 

липень

26.

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради                                                                                                                                                                                              

липень

27.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області                                                                                                                                                                                                       

липень

28.

Миколаївський обласний будинок дитини

липень

29.

Локомотивне депо "Миколаїв"

серпень

30.

Миколаївська дистанція колії

серпень

31. 
 

Пасажирське вагонне депо станції "Миколаїв"

серпень

32.

Станція "Миколаїв вантажний"

серпень

33.

Миколаївський національний аграрний університет                                                                                                                                                                                                          

вересень

1

2

3

34.

Головне управління юстиції у Миколаївській області                                                                                                                                                                                                        

вересень

35.

Миколаївський обласний центр з гідрометеорології                                                                                                                                                                                                          

жовтень

36.

Миколаївська філія концерну радіомовлення, радіозв`язку та телебачення                                                                                                                                                                                     

жовтень

37.

ТОВ "Екотранс"

листопад

2. Корабельний район

1.

Миколаївське відділення ВАТ "Сан Інбев Україна"

лютий

2.

Державне підприємство "НАРП"

лютий

3.

Державне підприємство "Стивідорна компанія "Ольвія"

лютий

4.

Філія "Миколаївська" приватного підприємства "Таврія плюс"

лютий

5.

ТОВ "Морський спеціалізований порт "Ніка-Тера"

лютий

6.

ТОВ "Зерновий термінал Ніка-Тера"

лютий

7.

Вище професійне училище суднобудування  м. Миколаєва

лютий

8.

ПАТ "Миколаївське спеціалізоване управління №139"

лютий

9.

ТОВ "Елеваторпромсервіс"

лютий

10.

Виробниче приватне підприємство "Елеваторпромсервіс-один"

лютий

11.

ТОВ "Автогранд-Миколаїв"

березень

12.

ТОВ "Миколаївський тепловозоремонтний завод"

березень

13.

ТОВ "Ойлтранстермінал"

березень

14.

ТОВ "Лакомка"

березень

15.

Приватне підприємство "Торговий дім "Лакомка"

березень

16.

ТОВ "Інтерпромтех"

квітень

17.

ТОВ "Інтерпромтех плюс"

квітень

18.

Комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника "Пілот"

квітень

19.

Комунальне  житлово-експлуатаційне підприємство № 24

квітень

20.

Миколаївська регіональна філія ПАТ "Українська гірничо-металургійна компанія"

квітень

21.

ТОВ "Торговий дім "Південьелеватор"

травень

22.

ТОВ "Логістикком"

травень

23.

ТОВ "Транспортна компанія "Логістикком"

травень

24.

ТОВ "Торговий дім "Лорд"

травень

25.

ТОВ "Миколаївзеленгосп"

травень

26.

ТОВ "Металург Півдня"

травень

27.

ТОВ "Південьнафтозбут"

червень

28.

ТОВ "ПМК-107 "Водбуд"

червень

29.

Вітовська центральна районна лікарня

червень

30.

Миколаївський професійний ліцей будівництва та сфери послуг

червень

31.

Приватне підприємство виробничо-комерційна фірма "Солви"

червень

32.

ТОВ "Паллада"

липень

33.

ТОВ "Торговельний будинок "НМЗЗ"

липень

34.

ТОВ "Інвесттех"

липень

35.

ТОВ "Планета-юг"

липень

36.

ТОВ "Вантажне бюро "ПСІ"

серпень

37.

ТОВ "Альянс-сервіс"

серпень

38.

ТОВ "Вестрайс"

серпень

39.

ТОВ "Тролекс"

серпень

40.

ТОВ "Вентстандартгарант"

вересень

41.

ТОВ "Люкс ЛВП"

вересень

42.

ТОВ "Приватбугстрой"

вересень

43.

ТОВ "Термінал Південно-Бузький"

вересень

44.

Лінійний відділ в спецморпорту "Октябрьск"

жовтень

45.

ТОВ "Дніпробузький морський порт"

жовтень

46.

Приватна виробничо-комерційна фірма "Млин-сервіс"

листопад

47.

ТОВ "Анкор транс"

листопад

1

2

3

48.

ТОВ "Блайсі"

листопад

49.

ТОВ "Флайбрідж"

листопад

50.

ТОВ "Ліквід Карго термінал"

грудень

51.

ТОВ "АТП-1996"

грудень

52.

Державний навчальний заклад "Вище професійне училище № 7 міста Миколаєва"

грудень

53.

Комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника "Океан"

грудень

54.

Комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника "Корабел"

грудень

3. Центральний район

1.

Управління агропромислового розвитку Миколаївської районної державної адміністрації

січень

2.

Фінансове управління Миколаївської районної державної адміністрації

січень

3.

Управління Пенсійного фонду України в Миколаївському районі Миколаївської області

січень

4.

Миколаївський районний суд Миколаївської області

січень

5.

Апарат Миколаївської районної державної адміністрації

січень

6.

Центральна районна лікарня Миколаївського району

січень

7.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

лютий

8.

Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради

лютий

9.

Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради

лютий

10.

Департамент фінансів Миколаївської міської ради

лютий

11.

Управління з питань молоді та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації

лютий

12.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської обласної державної адміністрації

лютий

13.

Відокремлений підрозділ "Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв"

лютий

14.

Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

березень

15.

Миколаївський коледж культури і мистецтв

березень

16.

Державний вищий навчальний заклад "Миколаївський політехнічний коледж"

березень

17.

Миколаївський будівельний коледж Київського національного університету будівництва і архітектури

квітень

18.

Миколаївське державне вище музичне училище

квітень

19.

Чорноморський  національний університет імені Петра Могили

квітень

20.

Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика"

квітень

21.

Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

травень

22.

Управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради

травень

23.

Управління державної міграційної служби України в Миколаївській області

травень

24.

Управління освіти Миколаївської міської ради

травень

25.

Управління з використання та розвитку комунальної власності Миколаївської міської ради

травень

26.

Управління містобудування та архітектури Миколаївської обласної державної адміністрації

травень

27.

Департамент економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської обласної державної адміністрації

травень

28.

Управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради

травень

1

2

3

29.

Миколаївське управління магістрального аміакопроводу Українського державного підприємства "Укрхімтрансаміак"

травень

30.

Комунальне підприємство "Госптехобслуговування" Миколаївської обласної ради

червень

31.

Комунальне підприємство телерадіокомпанія "МАРТ"

червень

32.

Комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Миколаївська ритуальна служба"

червень

33.

Комунальне підприємство "Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації"

червень

34.

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області

червень

35.

Миколаївський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Національної поліції України

липень

36.

Комунальне підприємство "Міський інформаційно-обчислювальний центр"

липень

37.

Філія "Варварівська дорожньо-експлуатаційна дільниця  "Миколаївського облавтодору"

липень

38.

Обласна база спеціального медичного постачання

липень

39.

Головне управління статистики у Миколаївській області

серпень

40.

Миколаївський міський будинок учителя

серпень

41.

Миколаївська зразкова автомобільна школа ТСОУ

серпень

42.

Миколаївська обласна організація товариства сприяння обороні України

серпень

43.

Міський пологовий будинок № 1

серпень

44.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Миколаївська міська стоматологічна поліклініка"

вересень

45.

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва

вересень

46.

Комунальний заклад культури "Миколаївський обласний краєзнавчий музей"

вересень

47.

Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка

вересень

48.

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва

жовтень

49.

Державна інспекція по охороні пам'яток культури в Миколаївській області

жовтень

50.

Державне підприємство "Миколаївський центр захисту прав споживачів"

жовтень

51.

Державне підприємство "Суднобудівний завод ім. 61 комунара"

жовтень

52.

Національний університет кораблебудування ім. адмірала Макарова

листопад

53.

Школа вищої спортивної майстерності м. Миколаєва

листопад

54.

Комунальне підприємство "Експлуатаційне лінійне управління автодоріг"

листопад

55.

ТОВ ЛТД "Артіль"

листопад

56.

Державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів

листопад

4. Інгульський район

1.

Інститут імпульсних процесів і технологій НАН України

    січень

2.

Управління МД УД ППЗ "Укрпошта"

січень

3.

Державний архів Миколаївської області

січень

4.

Управління державної архітектурно-будівельної інспекції  у Миколаївській області

січень

5.

ПРАТ "Лакталіс-Миколаїв"

лютий

6.

ПАТ по газопостачанню та газифікації "Миколаївгаз"

лютий

7.

ТОВ "Миколаївгаззбут"

лютий

8.

ДП "НВКГ "Зоря"-"Машпроект"

лютий

9.

Міське КП "Миколаївводоканал"

лютий

10.

ТОВ ВТФ "Велам"

лютий

11.

Обласне комунальне підприємство "Миколаївоблтеплоенерго" управління житлово-комунального господарства Миколаївської облдержадміністрації

березень

12.

Головне управління держгеокадастру у Миколаївській області

березень

13.

ТОВ "Гаджиев"

березень

 

1

2

3

14.

Товариство з додатковою відповідальністю "Оріон-Авто"

березень

15.

ТОВ "Торговий дім "Відзев"

березень

16.

Приватне мале підприємство "Відзев"

березень

17.

ТОВ "Вікра"

березень

18.

ТОВ "Миколаївський хлібзавод № 1"

березень

19.

Підприємство комунальної власності області "Фармація"

березень

20.

Миколаївський обласний онкологічний диспансер

квітень

21.

Заклад комунальної власності області "Обласна офтальмологічна лікарня"

квітень

22.

Комунальне підприємство "Дочірнє підприємство стоматологічної поліклініки № 1"

квітень

23.

Комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Стоматологія  № 3"

квітень

24.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1"

квітень

25.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2"

квітень

26.

Державне підприємство Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства

квітень

27.

Миколаївська обласна дитяча лікарня

квітень

28.

Обласна дитяча інфекційна лікарня

квітень

29.

Міський пологовий будинок № 2

квітень

30.

Міська лікарня № 3

квітень

31.

Дитячий протитуберкульозний санаторій "Дубки"

квітень

32.

Миколаївський базовий медичний коледж

квітень

33.

Миколаївська обласна інфекційна лікарня

квітень

34.

Інгульський районний суд міста Миколаєва

квітень

35.

Адміністрація Інгульського району

квітень

36.

ТОВ "Миколаївський нафтоперевалювальний комплекс"

квітень

37.

Миколаївський обласний вузол спецзв’язку

квітень

38.

ТОВ компанія "Меблеві технології"

травень

39.

КП ММР "Миколаївський зоопарк"

травень

40.

Філія Миколаївського обласного управління ВАТ "Державний ощадний банк України»

травень

41.

Миколаївське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів

травень

42.

Миколаївське дорожньо-експлуатаційне ДП "Миколаївавтодор"

травень

43.

Житлово-комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Південь"

травень

44.

Комунальне спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство

травень

45.

Публічне акціонерне товариство "Миколаївський завод мастильного

і фільтруючого обладнання"

травень

46.

Управління пенсійного фонду України в Інгульському районі м. Миколаєва

травень

47.

Державна податкова інспекція в Інгульському районі м. Миколаєва ДФС України

травень

48.

Державне підприємство "Миколаївське лісове господарство"

червень

49.

Комунальне підприємство "Миколаївська овочева база"

червень

50.

Управління держпраці у Миколаївській області

червень

51.

Державне підприємство "Миколаївський експертно-технічний центр держпраці"

червень

52.

Управління державної ветеринарної медицини м. Миколаєва

червень

53.

Дочірнє підприємство "Миколаїв-Авто" відкритого акціонерного товариства "Автотранспортне підприємство-14854"

червень

54.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Мостобудівельний загін № 73"

червень

55.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Юг-Картон"

липень

56.

Товариство з додатковою відповідальністю "Миколаївський ДБК"

липень

57.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Агро-Юг-Сервіс"

липень

 

1

2

3

58.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Миколаїв-м`ясо"

липень

59.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Транс-Сервіс"

серпень

60.

Будинок творчості дітей та юнацтва Інгульського району

серпень

61.

Миколаївський міський палац культури "Молодіжний"

серпень

62.

Державне південне виробничо-технічне підприємство

серпень

63.

"Миколаївська обласна автомобільна школа"

вересень

64.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 Миколаївської міської ради Миколаївської області

вересень

65.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 Миколаївської міської  ради Миколаївської області

вересень

66.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 42 Миколаївської міської ради Миколаївської області

жовтень

67.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 45 Миколаївської міської ради Миколаївської області

жовтень

68.

Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу

жовтень

69.

Миколаївський коледж бізнесу і права вищого навчального закладу укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

жовтень

70.

Миколаївський муніципальний академічний коледж

листопад

71.

Миколаївський юридичний ліцей Миколаївської міської ради Миколаївсь-кої області

листопад

72.

Дитячо-юнацька спортивна школа № 1

листопад

73.

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6

листопад

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому Миколаївської міської ради

від 27 січня 2017

№  75

 

                                                             ПЛАН

            звіряння облікових даних призовників та військовозобов'язаних,

         працюючих на підприємствах, в установах, організаціях та закладах

                                     міста Миколаєва на  2017 рік

 

пп

Назва  підприємства

Дата звіряння

 

 

1

2

3

 

1. Заводський район

 

1.

Миколаївська філія Державного підприємства "Адміністрація морських портів України"  (Адміністрація Миколаївського морського порту)                                                                                                                        

лютий

 

2.

ПАТ"Миколаївська теплоелектроцентраль"

лютий

 

3.

Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)                                                                                                                                                                       

лютий

 

4.

ТОВ "Дунайська судноплавно-стивідорна компанія"

лютий

 

5.

Приватне підприємство "Технозбут"

лютий

 

6.

Колективне підприємство "Миколаївліфт"

лютий

 

7.

ТОВ "Амальгама ЛЮКС"

лютий

 

8.

ТОВ "Евері"

лютий

 

9.

Мале приватне підприємство "ТФТ"

березень

 

10.

ТОВ "Арт софт"

березень

 

11.

ТОВ "Владам-Юг"

березень

 

12.

ТОВ "Юг-станкосервіс"

березень

 

13.

Дочірнє підприємство "Торжок"

березень

 

14.

Дочірнє підприємство "ПКБ  "Чорноморсуднопроект"

березень

 

15.

ТОВ "Лайла"

березень

 

16.

ТОВ "Ноу-Хау"                                                                                                                                                                                                        

березень

 

17.

Обласна державна телерадіокомпанія

березень

 

18.

ТОВ "Телец-ВАК"

березень

 

19.

Комунальне виробниче підприємство по організації харчування

у навчальних закладах

березень

 

20.

ТОВ "Телерадіокомпанія "Краєвид"

березень

 

21.

ПАТ "Миколаївобленерго"

квітень

 

22.

Філія ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Миколаївський портовий елеватор"                                                                                                                             

квітень

 

23.

ПАТ "Миколаївський комбінат хлібопродуктів"

квітень

 

24.

ТОВ "Нова європейська компанія"

квітень

 

25.

ТОВ "Миколаївський завод залізобетонних виробів"

квітень

 

26.

Приватне акціонерне товариство "Миколаївське обласне підприємство автобусних станцій"

квітень

 

27.

ТОВ "Стивідорна компанія Нікмет-Термінал"

квітень

 

28.

ТОВ "Миколаївський Центральний ринок"

квітень

 

29.

ТОВ "Фалкон-Ок" (ринок "Привокзальний")

квітень

 

30.

МПП "Штрасе" (ринок "Штрассе")

квітень

 

31.

Державне підприємство "Миколаївський морський торговельний порт"

квітень

 

32.

ТОВ "Трансспецавто"

квітень

 

33.

Приватне акціонерне товариство "АКЗ"

квітень

 

34.

КП МТОВ ФК "Миколаїв" (речовий ринок)

квітень

 

35.

ТОВ "Олімп Маркет" (ринок "Факел")

квітень

 

36.

Науково-дослідний інститут "Миколаївська астрономічна обсерваторія"                                                                                                                                                                                      

квітень

 

37.

Приватне підприємство "Кондитер-опт"

квітень

 

38.

Миколаївське учбово-виробниче підприємство українського товариства сліпих

квітень

 

39.

ПАТ "Завод "Екватор"                                                                                                                                                                                                           

травень

 

40.

Миколаївський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт"                                                                                                                                                                       

травень

 

41.

Центр олімпійської підготовки з баскетболу                                                                                                                                                                                                                

травень

 

42.

ТОВ "Стивідорна інвестиційна компанія"

травень

 

43.

Товариство з додатковою відповідальністю "Плодоовоч"

травень

 

44.

Приватне підприємство "Анкор Марін Шипсервіс"

травень

 

45.

Державне підприємство "Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"

травень

 

46.

ТОВ "ВО Сандора"

травень

 

47.

ТОВ "Суднобудівна судноремонтна компанія "Миколаївська верф"

травень

 

48.

ТОВ "Авангард-галс"

травень

 

49.

Комунальне підприємство Миколаївської обласної ради "Миколаївська обласна друкарня"

травень

 

50.

Приватне акціонерне товариство "Миколаївмолпром"

червень

 

51.

ТОВ "Лєман-НВ"

червень

 

52.

ТОВ "Антарес-Буд"

червень

 

53.

Миколаївське регіональне управління державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву"                                                                                                            

червень

 

54.

Муніципальний футбольний клуб "Миколаїв"                                                                                                                                                                                                                 

червень

 

55.

Приватне підприємство "Медицина для вас"

червень

 

56.

ТОВ "Імпульс-Миколаїв дистриб'юційна компанія"

червень

 

57.

Миколаївська філія товариства з обмеженою відповідальністю "СТВ-Харків"                                                                                                                                                                                   

червень

 

58.

ТОВ "Електрім-2000"

червень

 

59.

Комунальне підприємство ГДМБ (госпрозрахункова дільниця механізації будівництва)

червень

 

60.

ТОВ "Миколаївміськбуд"

червень

 

61.

ТОВ "Стаксель Прім"

червень

 

62.

ПАТ "Будівельна фірма "Миколаївбуд"

червень

 

63.

ТОВ "Добрий смак"

червень

 

64.

ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Еладін"

червень

 

65.

Приватне виробничо-комерційне підприємство "Швидкість"

червень

 

66.

ТОВ  "Фірма "Актив ЛТД"

червень

 

67.

ТОВ "Альпі-Україна"

червень

 

68.

ПАТ "Миколаївська аграрна компанія"

червень

 

69.

ТОВ "Транспортна компанія СКАТ"

червень

 

70.

ТОВ "Сільськогосподарське підприємство "НІБУЛОН"                                                                                                                                                                       

липень

 

71.

Локомотивне депо "Миколаїв"

липень

 

72.

Миколаївська дистанція колії

липень

 

73.

Пасажирське вагонне депо станції "Миколаїв"

липень

 

74.

Залізнична станція "Миколаїв вантажний"

липень

 

75.

Головне територіальне управління юстиції у Миколаївській області                                                                                                                                                                                                        

липень

 

76.

Філія державної установи "Держгідрографія" "Миколаївський район "Держ-гідрографії"                                                                                                                                                                         

липень

 

77.

Миколаївська філія концерну радіомовлення, радіозв`язку та телебачення                                                                                                                                                                                     

липень

 

78.

ТОВ "Рівер Готель"

липень

 

79.

Комунальна установа "Центральний міський стадіон"                                                                                                                                                                                                         

липень

 

80.

ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод"

липень

 

81.

Комунальне підприємство "Миколаївкомунтранс"

липень

 

82.

Акціонерне товариство відкритого типу "Фірма "Аура"

липень

 

83.

ТОВ "Науково-виробнича фірма "Юалекс Дизайн ЛТД"

липень

 

84.

ТОВ "Добробут"

липень

 

85.

ТОВ "Смарт Фінексперт"

липень

 

86.

ТОВ "Аім-Прім"

липень

 

87.

ТОВ "Юнікорн Мерітайм"

липень

 

88.

ТОВ Фірма "Никос-Центр"

липень

 

89.

ТОВ "Югрем-Сервис"

липень

 

90.

Комунальне підприємство "Профілактична дезінфекція"

липень

 

91.

ТОВ "Фірма "Нефтетранспорт"

липень

 

92.

ТОВ "Украгротранс"

липень

 

93.

ТОВ "Миколаїв-Аеро"

липень

 

94.

ТОВ "Транзас Україна"

липень

 

95.

ТОВ "Миколаївський центр підготовки плавскладу"

липень

 

96.

ТОВ "ЕСТА ЛТД"

липень

 

97.

ТОВ "Атлантік Мерітайм"                                                                                                                                                                                               

серпень

 

98.

Миколаївська філія компанії "Пі Джі Трейд" дочірнього підприємства Компанії "Палма Груп С.А."

серпень

 

99.

Приватне підприємство "Південний Бріз"                                                                                                                                                                                                                    

серпень

 

100.

Приватне підприємство "Ирид"                                                                                                                                                                                                                              

серпень

 

101.

ТОВ "ВІК Ойл"                                                                                                                                                                                                         

серпень

 

102.

ТОВ "Виробничо-комерційна фірма "Гуриг-Сервіс"                                                                                                                                                                         

серпень

 

103.

ТОВ "Кінорд груп"                                                                                                                                                                                                     

серпень

 

104.

ТОВ "Орексим Україна"                                                                                                                                                                                                 

серпень

 

105.

ТОВ "Нікморсервіс Ніколаєв"

серпень

 

106.

ТОВ "Європейська транспортна стивідорна компанія"

серпень

 

107.

ТОВ "Южная стивідоринг компані лімітед"

серпень

 

108.

Філія ПАТ "Судноплавна компанія "Укррічфлот" "Миколаївський річковий порт"                                                                                                                                                

серпень

 

109.

ТОВ "Статега дизайн центр"

серпень

 

110.

Приватне підприємство "Дикий сад"

серпень

 

111.

ТОВ "Гран Миколаїв"

серпень

 

112.

Навчальні заклади Заводського району

вересень

 

113.

Миколаївська обласна фітосанітарна лабораторія                                                                                                                                                                                                            

жовтень

 

114.

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради                                                                                                                                                                                  

жовтень

 

115.

Головне управління Держсанепідслужби у Миколаївській області                                                                                                                                                                                              

жовтень

 

116.

Комунальний заклад культури "Обласний палац культури"                                                                                                                                                                                                     

жовтень

 

117.

Адміністрація Заводського району Миколаївської міської ради                                                                                                                                                                                               

жовтень

 

118.

Державна інспекція сільського господарства в Миколаївській області                                                                                                                                                                                       

жовтень

 

119.

Миколаївський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді                                                                                                                                                                               

жовтень

 

120.

Заводський районний суд м. Миколаєва

жовтень

 

121.

Державна податкова інспекція у Заводському районі м. Миколаєва головного управління ДФС у Миколаївській області                                                                                                                                            

жовтень

 

122.

Миколаївський окружний адміністративний суд                                                                                                                                                                                                               

жовтень

 

123.

Лікувальні заклади Заводського району

жовтень

 

124.

Дочірнє підприємство "Миколаївський облавтодор" відкритого акціонер-ного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України"

листопад

 

125.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області                                                                                                                                                                                                       

листопад

 

126.

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області                                                                                                                                                                                      

листопад

 

127.

Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод"                                                                                                                                                                                                

листопад

 

128.

Комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Миколаївелектро-транс"

листопад

 

129.

ТОВ "Екотранс"

листопад

 

130.

Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії                                                                                                                                                                                     

листопад

 

131.

Миколаївський обласний центр з гідрометеорології                                                                                                                                                                                                      

листопад

 

132.

Миколаївська обласна організація Товариства Червоного Хреста України                                                                                                                                                                                      

листопад

 

2. Корабельний район

 

1.

Миколаївське відділення ВАТ "Сан Інбев Україна"

лютий

 

2.

Державне підприємство "НАРП"

лютий

 

3.

Державне підприємство "Стивідорна компанія "Ольвія"

лютий

 

4.

Філія "Миколаївська" приватного підприємства "Таврія плюс"

лютий

 

5.

ТОВ "Морський спеціалізований порт "Ніка-Тера"

лютий

 

6.

ТОВ "Зерновий термінал Ніка-Тера"

лютий

 

7.

Вище професійне училище суднобудування  м. Миколаєва

лютий

 

8.

ПАТ "Миколаївське спеціалізоване управління №139"

лютий

 

9.

ТОВ "Елеваторпромсервіс"

лютий

 

10.

Виробниче приватне підприємство "Елеваторпромсервіс-один"

лютий

 

11.

ТОВ "Автогранд-Миколаїв"

березень

 

12.

ТОВ "Миколаївський тепловозоремонтний завод"

березень

 

13.

ТОВ "Ойлтранстермінал"

березень

 

14.

ТОВ "Лакомка"

березень

 

15.

Приватне підприємство "Торговий дім "Лакомка"

березень

 

16.

ТОВ "Інтерпромтех"

квітень

 

17.

ТОВ "Інтерпромтех плюс"

квітень

 

18.

Комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника "Пілот"

квітень

 

19.

Комунальне  житлово-експлуатаційне підприємство № 24

квітень

 

20.

Миколаївська регіональна філія ПАТ "Українська гірничо-металургійна компанія"

квітень

 

21.

ТОВ "Торговий дім "Південьелеватор"

травень

 

22.

ТОВ "Логістикком"

травень

 

23.

ТОВ "Транспортна компанія "Логістикком"

травень

 

24.

ТОВ "Торговий дом "Лорд"

травень

 

25.

ТОВ "Миколаївзеленгосп"

травень

 

26.

ТОВ "Металург Півдня"

травень

 

27.

ТОВ "Південьнафтозбут"

червень

 

28.

ТОВ "ПМК-107 "Водбуд"

червень

 

29.

Вітовська центральна районна лікарня

червень

 

30.

Миколаївський професійний ліцей будівництва та сфери послуг

червень

 

31.

Приватне підприємство виробничо-комерційна фірма "Солви"

червень

 

32.

ТОВ "Паллада"

липень

 

33.

ТОВ "Торговельний будинок "НМЗЗ"

липень

 

34.

ТОВ "Інвесттех"

липень

 

35.

ТОВ "Планета-юг"

липень

 

36.

ТОВ "Вантажне бюро "ПСІ"

серпень

 

37.

ТОВ "Альянс-сервіс"

серпень

 

38.

ТОВ "Вестрайс"

серпень

 

39.

ТОВ "Тролекс"

серпень

 

40.

ТОВ "Вентстандартгарант"

вересень

 

41.

ТОВ "Люкс ЛВП"

вересень

 

42.

ТОВ "Приватбугстрой"

вересень

 

43.

ТОВ "Термінал Південно-Бузький"

вересень

 

44.

Лінійний відділ в спецморпорту "Октябрьск"

жовтень

 

45.

ТОВ "Дніпробузький морський порт"

жовтень

 

46.

Приватна виробничо-комерційна фірма "Млин-сервіс"

листопад

 

47.

ТОВ "Анкор транс"

листопад

 

48.

ТОВ "Блайсі"

листопад

 

49.

ТОВ "Флайбрідж"

листопад

 

50.

ТОВ "Ліквід Карго термінал"

грудень

 

51.

ТОВ "АТП-1996"

грудень

 

52.

Державний навчальний заклад "Вище професійне училище № 7 міста Миколаєва"

грудень

 

53.

Комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника "Океан"

грудень

 

54.

Комунальне підприємство "Дирекція єдиного замовника "Корабел"

грудень

 

3. Центральний район

 

1.

Дитяча музична школа № 2

лютий

 

2.

Дитяча музична школа № 8

лютий

 

3.

Дитяча музична школа Миколаївського району

лютий

 

4.

Дитяча художня школа

лютий

 

5.

Дитяча школа мистецтв № 1

лютий

 

6.

Дитяча школа мистецтв № 3

лютий

 

7.

Дошкільний навчальний заклад № 1

лютий

 

8.

Дошкільний навчальний заклад № 112

лютий

 

9.

Дошкільний навчальний заклад № 115

лютий

 

10.

Чорноморський  національний університет імені Петра Могили

лютий

 

11.

Миколаївська філія Публічного акціонерного товариства "Укртелеком"

лютий

 

12.

Миколаївський обласний центр здоров'я

лютий

 

13.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 5"

лютий

 

14.

Дошкільний навчальний заклад № 128

березень

 

15.

Дошкільний навчальний заклад № 141

березень

 

16.

Дошкільний навчальний заклад № 148

березень

 

17.

Дошкільний навчальний заклад № 2

березень

 

18.

Дошкільний навчальний заклад № 22

березень

 

19.

Дошкільний навчальний заклад № 29

березень

 

20.

Дошкільний навчальний заклад № 5

березень

 

21.

Дошкільний навчальний заклад № 52

березень

 

22.

Дошкільний навчальний заклад № 53

березень

 

23.

Дошкільний навчальний заклад № 68

березень

 

24.

Дошкільний навчальний заклад № 70

березень

 

25.

Дошкільний навчальний заклад № 74

березень

 

26.

Дошкільний навчальний заклад № 84

квітень

 

27.

Дошкільний навчальний заклад № 87

квітень

 

28.

Дошкільний навчальний заклад № 92

квітень

 

29.

Дошкільний навчальний заклад № 94

квітень

 

30.

Дошкільний навчальний заклад № 99

квітень

 

31.

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Комунарівець"

квітень

 

32.

Миколаївська обласна комунальна комплексна дитячо-юнацька спор-тивна школа № 1

квітень

 

33.

Миколаївська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олім-пійського резерву з фехтування

квітень

 

34.

Комунальний заклад культури "Миколаївський обласний краєзнавчий музей"

квітень

 

35.

Миколаївська спеціалізована школа І ступеню № 59 з поглибленим вивченням іноземної мови з 1 класу Миколаївської міської ради

квітень

 

36.

Миколаївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 3

квітень

 

37.

Миколаївський класичний ліцей Миколаївської міської ради

квітень

 

38.

Миколаївський морський ліцей імені професора М. Александрова Миколаївської міської ради

квітень

 

39.

Миколаївський муніципальний колегіум імені В. Чайки Миколаївської міської ради

квітень

 

40.

Миколаївський міський палац культури та урочистих подій

квітень

 

41.

Миколаївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 4

травень

 

42.

Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

травень

 

43.

Департамент соціального захисту населення Миколаївської облдерж-адміністрації

травень

 

44.

Миколаївський міський протитуберкульозний диспансер

травень

 

45.

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради

травень

 

46.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4"

травень

 

47.

Матвіївський будинок культури

травень

 

48.

Тернівський будинок культури

травень

 

49.

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велоспорту

травень

 

50.

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з веслування академічного

травень

 

51.

Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з кінного спорту

травень

 

52.

Миколаївський будівельний коледж Київського національного універси-тету будівництва і архітектури

травень

 

53.

Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого нав-чального закладу "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

травень

 

54.

Миколаївська обласна державна адміністрація

травень

 

55.

Господарський суд Миколаївської області

травень

 

56.

Обласна лікарня відновного лікування

травень

 

57.

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області

травень

 

58.

Комунальний заклад культури "Миколаївський обласний художній музей імені В.В. Верещагіна"

червень

 

59.

Миколаївське міжрайонне управління водного господарства

червень

 

60.

Миколаївська обласна психіатрична лікарня № 1

червень

 

61.

Миколаївська міська лікарня № 1

червень

 

62.

Відокремлений підрозділ "Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв"

червень

 

63.

Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

червень

 

64.

Товариство з обмеженою відповідальністю "ЖЕК "Забота"

червень

 

65.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Центральний 1"

червень

 

66.

Філія "Дельта-лоцман" ДП "Адміністрація морських портів України"

червень

 

67.

Головне управління ДФС у Миколаївській області

червень

 

68.

Миколаївська митниця

червень

 

69.

Миколаївський обласний центр зайнятості

червень

 

70.

Миколаївське обласне бюро судово-медичної експертизи

червень

 

71.

Миколаївський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом

червень

 

72.

Миколаївська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені     О. Гмирьова

червень

 

73.

Державний вищий навчальний заклад "Миколаївський політехнічний коледж"

червень

 

74.

Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

червень

 

75.

Миколаївський академічний художній російський драматичний театр

червень

 

76.

Державна податкова інспекція у Центральному районі м. Миколаєва        ГУ ДФС у Миколаївській області

червень

 

77.

Державний навчальний заклад "Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну"

червень

 

78.

Миколаївський обласний театр ляльок

червень

 

79.

Миколаївський професійний ліцей

липень

 

80.

Миколаївський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

липень

 

81.

Апеляційний суд  Миколаївської області

липень

 

82.

Миколаївський районний суд Миколаївської області

липень

 

83.

Департамент агропромислового розвитку Миколаївської облдерж-адміністрації

липень

 

84.

Департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації

серпень

 

85.

Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О. Лягіна

серпень

 

86.

Обласний будинок художньої творчості

серпень

 

87.

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради

вересень

 

88.

Комунальне підприємство "Дочірнє підприємство стоматологічної поліклініки № 2"

вересень

 

89.

Обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

вересень

 

90.

Управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Миколаївській області

вересень

 

91.

Державне підприємство "Дослідно-проектний центр кораблебудування"

вересень

 

92.

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова

вересень

 

93.

Головне управління державної казначейської служби України у Миколаїв-ській області

вересень

 

94.

Головне управління ветеринарної медицини в Миколаївській області

вересень

 

95.

Миколаївська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини

вересень

 

96.

Миколаївське обласне відділення фонду соціального страхування                з тимчасової втрати працездатності

вересень

 

97.

Управління державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області

вересень

 

98.

Тернівська дорожня експлуатаційна дільниця дочірнього підприємства "Миколаївський облавтодор"

вересень

 

99.

Школа вищої спортивної майстерності м. Миколаєва

вересень

 

100.

Комунальне підприємство "Експлуатаційне лінійне управління автодоріг"

вересень

 

101.

Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

вересень

 

102.

Миколаївський обласний наркологічний диспансер

вересень

 

103.

Миколаївська районна державна адміністрація

вересень

 

104.

Миколаївська центральна районна лікарня

вересень

 

105.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

вересень

 

106.

Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради

вересень

 

107.

Управління освіти Миколаївської міської ради

жовтень

 

108.

Управління з використання та розвитку комунальної власності Миколаїв-ської міської ради

жовтень

 

109.

Управління містобудування та архітектури Миколаївської облдерж-адміністрації

жовтень

 

110.

Департамент економічного розвитку та регіональної політики Миколаїв-ської облдержадміністрації

жовтень

 

111.

Управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради

жовтень

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

2

3

112.

Миколаївське управління магістрального аміакопроводу українського державного підприємства "Укрхімтрансаміак"

жовтень

113.

Комунальне підприємство "Госптехобслуговування" Миколаївської обласної ради

жовтень

114.

Комунальне підприємство телерадіокомпанія "МАРТ"

жовтень

115.

КП ММР "Миколаївська ритуальна служба"

жовтень

116.

КП ММР "Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації"

жовтень

117.

Миколаївський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр національної поліції України

жовтень

118.

КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр"

жовтень

119.

Філія "Варварівська дорожня експлуатаційна дільниця" дочірнього підприємства "Миколаївський облавтодор"

жовтень

120.

Обласна база спеціального медичного постачання

жовтень

121.

Головне управління статистики у Миколаївській області

жовтень

122.

Миколаївський міський будинок учителя

жовтень

123.

Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради

листопад

124.

Департамент фінансів Миколаївської міської ради

листопад

125.

Управління з питань молоді та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації

листопад

126.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської обласної державної адміністрації

листопад

127.

Міський пологовий будинок №1

листопад

128.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Миколаївська міська стоматологічна поліклініка"

листопад

129.

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва

листопад

130.

Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ш. Кобера і В.Хоменка

листопад

131.

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького централізованої бібліотечної системи для дорослих

листопад

132.

Державна інспекція по охороні пам'яток культури в Миколаївській області

листопад

133.

Державне підприємство "Суднобудівний завод імені 61 комунара"

листопад

134.

Державний комплекс соціальної реабілітації дітей-інвалідів

листопад

135.

Адміністрація Центрального району Миколаївської міської ради

листопад

136.

Управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрації

листопад

137.

Управління капітального будівництва Миколаївської облдерж- адміністрації

листопад

138.

Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

листопад

139.

Миколаївське державне вище музичне училище

грудень

140.

Приватний вищий навчальний заклад "Міжнародний класичний універ-ситет імені Пилипа Орлика"

грудень

141.

Управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради

грудень

142.

Управління державної міграційної служби України в Миколаївській області

грудень

143.

Департамент фінансів Миколаївської облдержадміністрації

грудень

144.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдерж-адміністрації

грудень

145.

Департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації

грудень

146.

Управління житлово-комунального господарства Миколаївської облдерж-адміністрації

грудень

147.

Миколаївський коледж культури і мистецтв

грудень

4. Інгульський район

1.

Інститут імпульсних процесів і технологій НАН України

січень

2.

Управління МД УД ППЗ "Укрпошта"

січень

3.

Державний архів Миколаївської області

січень

4.

Управління  державної  архітектурно-будівельної інспекції  у Миколаївсь-кій області

січень

5.

ПРАТ "Лакталіс-Миколаїв"

лютий

6.

ПАТ по газопостачанню та газифікації "Миколаївгаз"

лютий

7.

ТОВ "Миколаївгаззбут"

лютий

8.

ДП "НВКГ "Зоря"-"Машпроект"

лютий

9.

Міське КП "Миколаївводоканал"

лютий

10.

ТОВ ВТФ "Велам"

лютий

11.

Обласне комунальне підприємство "Миколаївоблтеплоенерго" управління житлово-комунального господарства Миколаївської облдержадміністрації

березень

12.

Головне управління держгеокадастру у Миколаївській області

березень

13.

ТОВ "Гаджиев"

березень

14.

Товариство з додатковою відповідальністю "Оріон-Авто"

березень

15.

ТОВ "Торговий дім "Відзев"

березень

16.

Приватне мале підприємство "Відзев"

березень

17.

ТОВ "Вікра"

березень

18.

ТОВ "Миколаївський хлібзавод № 1"

березень

19.

Підприємство комунальної власності області "Фармація"

березень

20.

Миколаївський обласний онкологічний диспансер

квітень

21.

Заклад комунальної власності області "Обласна офтальмологічна лікарня"

квітень

22.

Комунальне підприємство "Дочірнє підприємство стоматологічної поліклініки № 1"

квітень

23.

Комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Стоматологія № 3"

квітень

24.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1"

квітень

25.

Комунальний заклад Миколаївської міської ради "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2"

квітень

26.

Державне підприємство Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства

квітень

27.

Миколаївська обласна дитяча лікарня

квітень

28.

Обласна дитяча інфекційна лікарня

квітень

29.

Міський пологовий будинок № 2

квітень

30.

Міська лікарня № 3

квітень

31.

Дитячий протитуберкульозний санаторій "Дубки"

квітень

32.

Миколаївський базовий медичний коледж

квітень

33.

Миколаївська обласна інфекційна лікарня

квітень

34.

Інгульський районний суд міста Миколаєва

квітень

35.

Адміністрація Інгульського району

квітень

36.

ТОВ "Миколаївський нафтоперевалювальний комплекс"

квітень

37.

Миколаївський обласний вузол спецзв’язку

квітень

38.

ТОВ компанія "Меблеві технології"

травень

39.

КП ММР "Миколаївський зоопарк"

травень

40.

Філія Миколаївського обласного управління ВАТ "Державний ощадний банк України"

травень

41.

Миколаївське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів

травень

42.

Миколаївське дорожньо-експлуатаційне ДП "Миколаївавтодор"

травень

43.

Житлово-комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Південь"

травень

44.

Комунальне спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство

травень

45.

Публічне акціонерне товариство "Миколаївський завод мастильного

і фільтруючого обладнання"

травень

46.

Управління пенсійного фонду України в Інгульському районі м. Миколаєва

травень

47.

Державна податкова інспекція в Інгульському районі м. Миколаєва ДФС України

травень

48.

Державне підприємство "Миколаївське лісове господарство"

 червень

49.

Комунальне підприємство "Миколаївська овочева база"

 червень

50.

Управління держпраці у Миколаївській області

 червень

51.

Державне підприємство "Миколаївський експертно-технічний центр держпраці"

 червень

52.

Управління державної ветеринарної медицини м. Миколаєва

 червень

53.

Дочірнє підприємство "Миколаїв-Авто" відкритого акціонерного товариства "Автотранспортне підприємство-14854"

 червень

54.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Мостобудівельний загін № 73"

 червень

55.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Юг-Картон"

  липень

56.

Товариство з додатковою відповідальністю "Миколаївський ДБК"

  липень

57.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Агро-Юг-Сервіс"

  липень

58.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Миколаїв-м`ясо"

  липень

59.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Транс-Сервіс"

 серпень

60.

Будинок творчості дітей та юнацства Інгульського району

 серпень

61.

Миколаївський міський палац культури "Молодіжний"

 серпень

62.

Державне південне виробничо-технічне підприємство

 серпень

63.

"Миколаївська обласна автомобільна школа"

вересень

64.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 Миколаївської міської ради Миколаївської області

вересень

65.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 Миколаївської міської  ради Миколаївської області

вересень

66.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 42 Миколаївської міської ради Миколаївської області

 жовтень

67.

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 45 Миколаївської міської ради Миколаївської області

листопад

68.

Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу

листопад

69.

Миколаївський коледж бізнесу і права вищого навчального закладу укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

листопад

70.

Миколаївський муніципальний академічний коледж

листопад

71.

Миколаївський юридичний ліцей Миколаївської міської ради Миколаївсь-кої області

листопад

72.

Дитячо-юнацька спортивна школа № 1

листопад

73.

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6

листопад

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: