Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

17 січня 2017                                                                                       № 14/32

Про надання дозволу на розроблення проектів

землеустрою щодо відведення земельних

ділянок та (або) на проведення експертної

грошової оцінки земельних ділянок для

продажу земельних ділянок громадянам та

юридичним особам

 

         Розглянувши звернення громадян, з метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.ст. 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Громадянину Задорожньому Віктору  Федоровичу надати дозвіл:

-на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 548 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пр.Богоявленському, 478 у Корабельному районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          548 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по пр.Богоявленському, 478 у Корабельному районі м.Миколаєва.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 № 15-1980.

Пункт 1 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол  № 26.

 

2.Громадянину Рождєствєнському Роману Миколайовичу надати дозвіл:

-на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1353 кв.м, із них 1000 кв.м – безоплатно у власність, 353 кв.м шляхом викупу, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Янтарній, 90 у Корабельному районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          353 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Янтарній, 90 у Корабельному районі м.Миколаєва.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.10.2016 № 15-2634.

Пункт 2 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол  № 26.

 

3.Громадянину Устяновському Володимиру Богдановичу надати дозвіл:

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          376 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Димитрова, 93 у Центральному районі м.Миколаєва.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.10.2016 № 15-2314.

Пункт 3 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 07.11.2016, протокол  № 26.

 

4. Громадянці Дубенчук Антоніні Іванівні надати дозвіл:

-на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею          4340 кв.м для обслуговування нежитлового об’єкта  по вул. Будівельників, 15 в Інгульському (Ленінському) районі м.Миколаєва.

Висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.10.2016 № 17-4604.

Пункт 4 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 14.11.2016, протокол  № 27.

 

5.Громадянину Концевому Ігорю Олександровичу надати дозвіл:

- на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 450 кв.м для обслуговування кав’ярні «Чайка» по вул. Анатолія Олійника, 20 в Інгульському районі м.Миколаєва;

-на проведення експертної оцінки земельної ділянки площею 450 кв.м для обслуговування кав’ярні «Чайка» по вул.Анатолія Олійника, 20 в Інгульському районі м.Миколаєва.

Пункт 5 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 14.11.2016, протокол  № 27.

Пункт 5 знято з розгляду за результатами голосування.

 

6.Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:

забезпечити укладання договорів про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки із замовниками.

7.Замовникам:

укласти  договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки;

у трьохмісячний термін надати звіт про експертну грошову оцінку.

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                                              О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: