Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 грудня 2016                                                                               № 13/28

Про передачу об’єктів  права комунальної

власності   територіальної   громади  міста

іншим особам

 

         На підставі рішення Миколаївської міської ради від 12.06.2008 №24/18 "Про надання згоди на прийняття до комунальної власності об'єктів права державної та іншої власності"  (зі змінами) до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва було прийнято житловий фонд та інженерно-технічні мережі, у тому числі й мережі газопостачання, квартирно-експлуатаційного відділу м. Миколаїв. З метою належної експлуатації мереж газопостачання,  керуючись Законом України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", ст.25, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати безкоштовно в господарське користування ПАТ "Миколаївгаз" зовнішні мережі газопостачання до дахової котельні житлового будинку по пр.Героїв України, 101, а саме: газопровід середнього тиску, сталевий, Ду=133 мм, L=207,0 мп; Ду=57 мм, L=66,0 мп.

 

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства,  комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна).

 

Міський голова                                                                        О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: