Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 жовтня 2016                                                                               № 270р

Про початок опалювального періоду

2016-2017 рр. у житловому фонді та

інших об’єктах м. Миколаєва

 

         З метою забезпечення теплом об’єктів житла та інших об’єктів в опалювальному періоді 2016-2017 рр., у зв’язку зі сталим зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря до +8єС і нижче, з метою забезпечення теплом об’єктів житлового фонду м. Миколаєва, інших об’єктів в опалювальному періоді 2016-2017 рр., відповідно до наказу Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378 “Про затвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду”, п. 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, п. 2 ч. 3 ст. 16 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1. Розпочати опалювальний сезон на всіх об’єктах житлового фонду, інших об’єктах, а також для населення, яке користується природним газом для потреб опалення, з 13.10.2016. Підключення систем теплопостачання проводити на підставі нарядів, що видаються виконавцями послуг.

 

2. Теплопостачальним підприємствам міста, починаючи з 13.10.2016, розпочати пуск котелень для подачі тепла до споживачів м. Миколаєва всіх форм власності, у першу чергу забезпечити пуск тепла на об’єкти соціальної сфери (дитячі садки, школи, лікарні, будинки-інтернати для дітей та осіб похилого віку, інші об’єкти).

 

3. Теплопостачальним підприємствам міста, департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку) розрахунки вартості наданих послуг, пільг та субсидій, що надаються певним категоріям населення, за жовтень 2016 року виконувати, виходячи з фактичних дат підключення житлових будинків до теплопостачання за даними теплогенеруючих або житлово-експлуатаційних підприємств.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В., заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Заступник міського голови                                               В.В. Гайдаржи

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: