Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

19 вересня 2016                                                                                       № 825

Про надання дозволу громадянам,

неповнолітнім дітям на укладання договору

купівлі-продажу (обміну) житла, яке

належить громадянам, неповнолітнім дітям

на праві приватної власності, від імені

малолітніх

 

         Розглянувши документи про надання дозволу громадянам, неповнолітнім дітям на укладання договору купівлі-продажу (обміну) житла, яке належить громадянам, неповнолітнім дітям на праві приватної власності, від імені малолітніх, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому _________ ______ __________, __.__.____, продати 1/4 частки квартири № __ по вул. __________ (_______________), будинок __ в м. Миколаєві та підписати відповідні документи, у зв’язку з виїздом на постійне місце проживання за кордон. Дозволити батькам дитини, _________ ______ __________, _________ ______ __________, надати згоду неповнолітньому _________ ______ __________, __.__.____ р.н., продати 1/4 частки квартири № __ по вул. _ ________ (___________), будинок __ в м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

 

2. Надати дозвіл неповнолітньому _________ ______ __________, __.__.____ р.н., придбати квартиру № __ по вул. ________, будинок __ в м. Миколаєві та підписати відповідні документи. Дозволити батькам дитини, _________ ______ __________, _________ ______, надати згоду неповнолітньому _________ ______ __________, __.__.____ р.н., придбати квартиру № __ по вул. ___________, будинок __ в м. Миколаєві та підписати відповідні документи.

 

3. Надати дозвіл гр. _________ ______ __________ укласти договір купівлі-продажу 1/4 частки квартири __ по вул. _________, будинок ___ у м. Миколаєві, що є її приватною власністю, з гр. _________ ______ __________, із збереженням права користування житловим приміщенням за малолітньою _________ ______ __________, __.__.____ р.н., де вона зареєстрована та проживає.

 

4. Попередити законних представників дітей про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дітей.

 

5. Зобов’язати законних представників дітей у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради ксерокопію договору купівлі-продажу, дарування житла, що підтверджує право власності дітей.

 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради Пушкаревську В.М.

 

Міський голова                                                                       О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: