Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

22 липня 2016                                                                                   № 666

 

Про внесення зміни до рішення

виконкому Миколаївської міської

ради від __________ № ______

«Про призначення опіки над малолітньою

_____________, ___________ р.н.»

 

 

Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від ______ № ______  «Про призначення опіки над малолітньою_______________, _________ р.н.», у зв’язку з допущенням помилки,керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміну  до  рішення  виконкому Миколаївської  міської  ради         від ________ № ______  «Про призначення опіки над малолітньою___________, _____________ р.н.»:

- абзац перший викласти у такій редакції:

 «Розглянувши заяву та документи, надані_______ , яка мешкає за адресою: ____________________ у м. Миколаєві, про призначення опіки над малолітньою_____________ , _________ р.н., встановлено:

- матір дитини, ________, позбавлено батьківських прав рішенням Центрального районного суду м. Миколаєва від____________, справа №__________;

- відомості про батька дитини записані відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини   першої  статті  135   Сімейного   кодексу   України   від  _______________ №_______________).».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Бакалову Н.В.

 

Міський голова                                                                                   О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: